Košarica

V košarici ni izdelkov.

Aspartam – sladka beda, ki zastruplja svet

Ko si boš ogledal-a vseh 6 filmčkov, ki so prevedeni v hrvaški jezik (YouTube jih je medtem odstranil), te bo morda dokončno streznilo in boš prenehal-a žvečiti žvečilne gumije brez sladkorja, piti umetne gazirane pijače z umetnimi sladili, jesti jogurte brez sladkorja, se sladkati z industrijskim pecivom in z osvežilnimi bonboni brez sladkorja …

Aspartam je kriv za več kot 75 odstotkov negativnih reakcij na živilske aditive, ki jih prijavljajo na FDA. Mnoge izmed teh reakcij so zelo resne, med njimi epileptični napadi in smrt, kot je mogoče prebrati že februarja 1994 v poročilu ameriškega ministrstva zdravja in socialnih služb.

Med 90 različnimi dokumentiranimi simptomi zaradi aspartama, ki so navedeni v tem poročilu, so glavoboli in migrene, vrtoglavica, izguba zavesti, slabost, otrplost, krči v mišicah, povečanje teže, kožni izpuščaj, depresija, utrujenost, razdražljivost, pospešeno delovanje srca, nespečnost, težave z vidom, izguba sluha, težave z dihanjem, napadi panike, motnje v govoru, izguba okusa, brenčanje v ušesih, vrtoglavica, oteženo pomnjenje in bolečine v sklepih.

Znanstveniki, ki so proučevali stranske učinke aspartama, ugotavljajo, da uživanje tega sredstva lahko povzroči, spodbudi ali poslabša kronične bolezni, kot so tumor na možganih, multipla skleroza, epilepsija, sindrom kronične utrujenosti, Parkinsonova bolezen, Alzheimerjeva bolezen, duševna zaostalost, limfom, deformacije pri novorojenčkih, bolečine v mišicah in diabetes.

Glavne sestavine aspartama so: aspartinska kislina (40%), fenilalanin (50%) in metanol (10%). Še posebej problematičen je metanol, ki je smrtno nevaren strup. Pri segrevanju aspartama nad 30 stopinj Celzija se tvori prosti metanol, ki lahko povzroči zastrupitev.

A zgodba se tukaj še ne konča …

Tudi v cepivu proti svinjski gripi naj bi bil kot osnova tudi aspartam, s katerim se postopoma zastrupljajo evropsko populacijo. Aspartam uničuje kostni mozeg, ki je vir produkcije krvnih teles. To je v bistvu tako, kot da bi zastrupil reko na samem izviru.

Aspartam lahko zasledimo že v skoraj vseh živilih (gre za umetno sladilo, ki ga je razvila vojska). Amerika pa je svojo populacijo pričela uničevati z vodo, v katero dodajajo fluor, ki ima zelo podobne učinke kot aspartam, in sicer:

 • uničevanje kostne mase
 • uničevanje kostnega mozga
 • uničevanje jeter in ledvic
 • uničevanje zobnega tkiva

Mimogrede, zanimivo je to, da so nas neprestano učili, da ravno flour ohranja zobovje zdravo, kar so nam zatrjevali vsi zobozdravniki. Na ta način so si naredili odličen posel s sanacijo zob, katere si mi uničujemo s pastami z »zdravilnim« fluorom.

Edina preventiva proti delovanju obstoječih sistemov je sledeča:

 1. Jesti čim bolj zdravo in gensko nespremenjeno hrano.
 2. Piti čim bolj čisto vodo, ker nas tudi preko te že načrtno zastrupljajo (za zadnjo gripo v mesecu juniju in juliju obstaja sum, da je bila podtaknjena v vodo)

Proti vsem obstoječim virusom in bakterijam se je najlaže boriti na naslednji način:

 1. Vsaj 4 krat letno se je potrebno klistirati – obloge v črevesju naj bi bile krive vsaj za 80% vseh bolezni, ki nas doletijo na fizični ravni.
 2. Vzdrževati čim bolj naravno ravnovesje v črevesju – pitje sirotke namesto raznih umetno narejenih probiotikov, katere nam drago prodajajo. Sirotka pa se meče stran, ker je znana njena zdravilnost.

Sirotka deluje tako, da:

 • Čisti kostno maso.
 • Čisti kostni mozeg.
 • Iz telesa odstranjuje vse ostanke kemikalij, ki smo jih zaužili s hrano in s tabletami (iz kosti in kostnega mozga, kamor se največ nalagajo).
 • Kdor jo pije, naj ne bi imel problemov s poapnenjem žil.
 • Telesu da potrebno energijo za njegovo delovanje.
 • Odlična je za ljudi, ki imajo težave z osteoporozo, ker je visoko bogata z naravnim kalcijem, ki se neproblematično vsrkava v telo. Pri umetnih tabletah kalcija je problem v tem, da jih telo absorbira samo v zelo majhnih količinah, preostali kalcij pa se namesto v kosti nalaga v mehko tkivo.

Proti virusom in bakterijam, ki se največkrat nahajajo v prebavnem traktu, pa je najboljše »zdravilo« žganje, in pa pekoča hrana … na primer pekoči feferoni, ki uničijo vso zalego po prebavnem traktu.

Ravno sedaj se nahajamo v obdobju, ki je za preživetje tega planeta in civilizacije najbolj odločilnega pomena. Spremembe bodo zelo hude in le peščica naj bi jih preživela. To pa zaradi tega, da bo ta civilizacija lahko še naprej obstala na tem planetu.

Izrečena modrost indijanskega šamana v zvezi s tem je naslednja: »Na tem planetu bo preživel tisti, ki bo imel zemljo in bo znal delati s semeni!«

Vir: internet in http://www.galaksija.com/aspartam.htm

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.