Košarica

V košarici ni izdelkov.

Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK

Nekateri od obiskovalcev spletne strani ste bili že naročeni na moje e-novice preko spletne strani www.osebna-rast.com, ki so izhajale od leta 2001 pa vse do začetka leta 2019.

Po več kot 18-ih letih izhajanja omenjenih e-novic je prišel čas za NOV ZAČETEK. Kot naročnik na moje nove e-novice boš dobil za DARILO več različnih e-knjig.

E-knjiga SPOROČILO ZLATE RIBICE (skupaj z verzijo za otroke SPOROČILO ZLATE RIBICE ZA OTROKE), te bo navdihnila k temu, da boš začel uresničevati svoje sanje, tako kot jih je glavni junak, ki ga boš spoznal v e-knjigi.

E-knjiga SRČNI USPEH je e-knjiga in delovni zvezek. V prvem delu e-knjige boš našel nekaj razmišljanj in informacij o sodobnem svetu, ki jih ne boš zasledili v vsakodnevnih novicah v množičnih občilih. V drugem delu e-knjige, ki je predvsem delovni zvezek, pa je zbranih 19 vprašanj, ki ti utegnejo spremeniti življenje. S pomočjo teh vprašanj boš predvsem bolje spoznal samega sebe, svoje misli, čustva, želje, cilje …

Pred časom sem sestavil E-tečaj KORAK NAPREJ, ki traja 4 tedne. E-tečaj poteka tako, da boš štiri tedne zapored dobil eno e-poštno e-poštno sporočilo z vajami, ob koncu četrtega tedna pa te čaka še poseben bonus – omenjeni e-tečaj boš dobil tudi e-knjigo v .pdf formatu, ki si jo lahko natisneš. 🙂

sporocilo-zlate-ribice-rg-3d

sporocilo-zlate-ribice-otroci-rg-3d
srcni-uspeh-3d-2023-600
e-tecaj-korak-naprej-rg-1

Čudovito, kajne? Poleg tega pa te bom preko e-novic razvajal z novimi in navdihujočimi blog  zapisi z vseh področij, ki me navdihujejo in izpolnjujejo. Ne bo šlo le za osebno in duhovno rast, temveč tudi za podjetniške vsebine, zdravje, ples, knjige in internet.

Te zanima, kaj vsebujejo e-knjige ter brezplačni štiri tedenski tečaj? Postani naročnik na e-novice – vpiši svoje podatke v zgornji obrazec.

POMEMBNO! Po vpisu e-poštnega naslova v obrazec in kliku na Prijavljam se!, boš dobil e-poštno sporočilo za potrditev vpisa v bazo.

Takoj, ko bo na blogu objavljen nov članek ali pa bom imel kakšno drugo zanimivo zadevo zate, te bom o tem obvestil preko e-pošte. Morda boš ravno v najnovejši objavi našel informacijo, ki jo že dolgo iščeš in, ki ti bo v pomoč in navdih.

Če boš objave na blogu pozorno prebral in nasvete prenesel tudi v svoje življenje, ti bodo le-ti pomagali pri tvojem osebnem razvoju, pri odnosih s partnerjem, kot tudi pri tvojem delu s strankami.

Z uporabo nasvetov boš prihranil veliko časa in denarja, izboljšal svojo samopodobo, komunikacijo, postal boš navdušen nad življenjem ter povečal delovno učinkovitost.


PRAVNO OBVESTILO (podrobneje o tem si preberi še tukaj)

S svojo potrditvijo privoliš, da boš redno prejemal e-novice z informacijami o naših novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o naših dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-novice privoliš, da analiziramo tvoje podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pri tem evidentiramo, kdaj naše e-novice bereš in na katere povezave v njih klikneš, ter na podlagi tega sklepamo, kakšni so tvoji osebni interesi.

Pravna podlaga za to je tvoja privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Tvoji podatki se shranijo za dobo odnosa s teboj kot stranke. Svojo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličeš in se od e-novic odjaviš. Preklic lahko uveljaviš s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošlješ sporočilo na robert@robertgoreta.si.


KAKO PRIDEŠ DO E-TEČAJA »KORAK NAPREJ« IN E-KNJIG?

Naročnik lahko postaneš tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišeš v zgornji obrazec in klikneš na Prijavljam se! Po potrditvi svojega vpisa boš dobil e-poštno sporočilo s povezavo, kjer si lahko preneseš e-knjige in e-tečaj na svoj računalnik.

POZOR! V primeru, da ne boš dobil e-poštnega sporočila za potrditev vpisa, je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da ti priporočamo, da pogledaš tudi tja. V primeru da, tudi tam ni e-poštnega sporočila pa si po vsej verjetnosti vpisal napačen e-poštni naslov, in v tem primeru te prosimo, da ga ponovno vpišeš – pravilnega seveda!