»Osebna rast je projekt, ki traja celo življenje. Dokler človek raste in se razvija ter izraža svojo kreativnost, je resnično živ, poln energije, radosti in zdravja. Ko smo »zaposleni« z različnimi ustvarjalnimi projekti, druženjem z najbližjimi in navdihujočimi prostočasnimi aktivnostmi, takrat preprosto nimamo časa za skrbi. Vsakdo od nas lahko s svojimi idejami, zamislimi in delovanjem prispeva kamenček v mozaiku boljšega sveta.« – Robert Goreta

Na vsakem izobraževanju, ki ga vodim, izpostavim srčnost, hvaležnost, navdušenje, kreativnost ter zaupanje vase in v svoje darove. Na ta način vsak udeleženec odkrije najboljše pri sebi in se zna spopasti tudi s svojimi sencami.

Vedno se potrudim, da udeleženci dobijo na mojih predavanjih, seminarjih in delavnicah maksimalno dodano uporabno vrednost, glede na vložena sredstva v izobraževanje. Ne štejem več koliko ljudem sem predaval, a po hitri oceni lahko rečem, da sem vodil že preko 300 izobraževanj, katerih se je udeležilo več kot 6.000 ljudi.

Mnogi udeleženci so bili navdušeni nad podanimi vsebinami in v nadaljevanju si lahko prebereš nekaj izjav:

“Robert vnese v svoj seminar življenjsko energijo, ki jo z kvalitetno vsebino raznese med udeležence. Poučno, zabavno.”
Žiga Vavpotič
Podjetnik
“Poznam Robertovo delo, nikoli pa še nisem bil na njegovi delavnici. Nič ni bolj spodbudno kot oseba, ki je iz primanjkljaja naredila diamant.”
Boris Peršak
Prof.
7 “Udeležba na seminarju je prišla ob »pravem času«. Izvedbo seminarja sem zasledila na spletnih straneh in nekaj »energije« ob prebiranju je v meni potrdilo odločitev.”
Simona Videnšek
Univ. dipl. org.
“Lepo je, če predavatelj tudi živi po načelih o katerih predava. Robert, vidi se, da govoriš s srcem. Zato pa si nas danes tako napolnil z ljubeznijo.”
Darja Likovič
Študentka
77″Za vložena denarna sredstva še nikoli nisem dobila tako ogromne uporabne vrednosti!”
Mojca Šemrov
Strokovna sodelavka

Izobraževanja, ki jih vodim so namenjena:

  • Posameznikom.
  • Podjetjem, zavodom in društvom.
  • Izobraževalnim ustanovam (šolam, fakultetam).

Trenutno je edino izobraževanje, ki ga vodim Seminar SR(E)ČNA RETORIKA.

V pripravi imam še nove seminarje, delavnice in predavanja, kar bo kmalu objavljeno tudi na spletni strani.

Ko izvajam izobraževanje le-to vedno prilagodim publiki, ki je prisotna saj na tak način udeleženci dobijo največ zase in za svoj osebnostni in poslovni razvoj.

Če bi rad, da pridem predavati v tvoje podjetje, društvo ali šolo, potem mi piši na e-pošto robert@robertgoreta.si ali pošlji SMS na 051-605-717 in se bomo dogovorili za sodelovanje. 🙂