Košarica

V košarici ni izdelkov.

Svet ni to, kar mislimo, da je

»Svet ni to, kar mislimo, da je! Ne verjamete? Že več desetletij v svetu obstaja možnost izkoriščanja brezplačne energije, ki pa je za navadne smrtnike zatrta. V prejšnjem stoletju je Nikola Tesla izumil avtomobil, ki je imel izjemne vozne kvalitete in le eno samo veliko napako – poraba bencina je bila nič, kar ni bilo pogodu naftnemu lobiju in so tako to tehnologijo zatrli, ali z drugimi besedami – zadržali zase.

Morda me imate ob teh besedah celo za malo prismuknjenega, a vse preveč je dejstev, ki jih lahko najdemo na internetu, ki govorijo v prid temu, da je na svetu odkrita že marsikatera nova tehnologija. »Tajne organizacije« pod okriljem različnih svetovnih vlad uspešno manipulirajo z ljudmi in jim tako dobesedno lažejo v obraz, prikrojujejo resnico, prikrivajo dejstva in še marsikaj drugega.

Ko sem izvedel informacije, ki sem vam jih navedel v prejšnjem odstavku, sem bil tudi sam zgrožen, osupel, jezen, ogorčen. Spraševal sem, kako lahko Bog dovoli, da se dogaja, kar se dogaja. Kar nekaj časa sem bil zelo zmeden, nisem vedel, v katero smer se obrniti, kako nadaljevati pot, po kateri sem začel hoditi, odkar sem diplomiral na fakulteti. O takšnih in podobnih temah sem prebral kar nekaj literature, govoril z mnogo ljudmi in obiskal številne tuje spletne strani, ki so govorile resnico, kakršne večina ljudi ne pozna.«

Tole zgoraj se bere, kot da bi napisal danes, a je bilo to napisano že pred petnajstimi leti v moji knjigi Več daš, več imaš! V enem od poglavij je tudi zapis Svet ni to, kar mislimo, da je (v uvodu bloga je samo odlomek iz tega zapisa). Ko sem pisal to knjigo sem želel še več napisati na to temo, a iskreno povedano nisem upal, saj bi me imeli za »norca« in »teoretika zarot«.

vec-das-vec-imas-3d-rg

Lansko leto sem se odločil, da mojo knjigo Več daš, več imaš! ponudim svetu brezplačno, kot darilo ob prijavi na moje Brezplačne e-novice NOV ZAČETEK. Kot da bi slutil, da bodo v letu 2020 velike spremembe in da se bo marsikaj postavilo povsem na glavo. Če te knjige še nisi prebral in če te več zanima o čem še pišem v knjigi, to lahko storiš tako, da klikneš tukaj in se prijaviš na moje e-novice.

V teh »korona časih« se počasi razkrivajo marsikatere prikrite in skrite resnice in zagotovo bo še marsikaj »umazanega« priplavalo na plano, kar bo mnoge ljudi, ki verjamejo avtoritetam, znanstvenikom, vladam, zdravnikom in farmacevtom presenetilo ter jih dobesedno »vrglo na rit« ter jih pustilo odprtih ust.

Prišel je čas, da podvomimo o vsem, kar smo se naučili v osnovni šoli, v srednji šoli, na fakulteti ter ostalih uradnih izobraževalnih inštitucijah. O koroni, virusih in maskah sem v zadnjem času kar precej pisal na mojem blogu in vse informacije, ki jih navajam o tem, so drugačne od »uradnih medijskih trobil«, ki razširjajo samo paniko in strah.

Si upamo podvomiti v naučeno in biti skeptik? V kolikor je naš odgovor DA, potem se nam lahko porodijo naslednje misli:

 • Virusi niso to, kar mislimo, da so.
 • Korona ni to, kar mislimo, da je.
 • Maske niso to, kar mislimo, da so.
 • Karantena ni to, kar mislimo, da je.
 • Cepiva niso to, kar mislimo, da so.
 • Medicina ni to, kar mislimo da je.
 • Farmacija ni to, kar mislimo, da je.
 • Zdravila niso to, kar mislimo, da so.
 • Zdravstvo ni to, kar mislimo, da je.
 • Znanost ni to, kar mislimo, da je.
 • Denar ni to, kar mislimo, da je.
 • Kripto valute niso to, kar mislimo, da so.
 • Banke niso to, kar mislimo, da so.
 • Država ni to, kar mislimo, da je.
 • Vlada ni to, kar mislimo, da je.
 • Politiki niso to, kar mislimo, da so.
 • Politične stranke niso to, kar mislimo, da so.
 • Omrežje 5G ni to, kar mislimo, da je.
 • Človeška zgodovina ni to, kar mislimo, da je.
 • Vesoljski program ni to, kar mislimo, da je.
 • Starlinki niso to, kar mislimo, da so.
 •  …

In še in še bi lahko našteval. Vsak naj si sam naredi svoje zaključke, vsak naj sam poišče svoje odgovore in vsak naj sam spremeni svoje mišljenje.

Sam pri sebi sem se že pred dnevi odločil, da bo tole moj zadnji zapis glede aktualne »koronamanije« in da je škoda mojega časa in energije, da poskušam prepričati »prepričane«.

Vsakdo od nas mora preko določenih izkušenj in preizkušenj, šele nato lahko dojame ter sprejme novo resnico oz. spremeni svoj pogled na katerokoli situacijo.

Svet, v katerem živimo, je zasnovan tako, da vse skupaj temelji na nekem »zaupanju« v določene uradne institucije in znanost. Torej, če je nekdo dr. medicine, dr. znanosti ali celo Nobelov nagrajenec predpostavljamo, da le-ta oseba govori resnico, a ni nujno temu tako. Nikoli nisem študiral medicine, a sem bil zadnjih mesecih dobesedno prisiljen, da sem se poglobil vanjo. In kaj sem ugotovil? Čisto preprosto resnico, ki bi jo moral poznati vsak študent medicine in vsak pravi zdravnik, ki sledi Hipokratovi prisegi.

Za katero resnico gre? Nemški zdravnik dr. Robert Koch je avtor štirih postulatov, ki se po njem imenujejo Kochovi postulati. Le-ti govorijo o tem, da če želimo določen virus dokazati, da se prenaša z ene osebe na drugo, je potrebno da le-tega izoliramo po štirih Kochovih postulatih. Če to uspemo narediti, potem s tem znanstveno dokažemo, da se določeni virus lahko prenaša z ene osebe na drugo.

In v čem je problem? Kolikor vem, do sedaj še nobenemu zdravniku ali znanstveniku ni uspelo po Kochovih postulatih dokazati, da je neki virus uspešno izoliral. Uspešna izolacija virusa pa pomeni, da je možno, da se virus iz osebe A prenese na osebo B. Upam, da sem to povedal dovolj jasno in razumljivo ter po neki kmečki logiki.

Moje korona popotovanje se s tem zapisom na blogu tudi zaključuje. Še enkrat vsakomur polagam na srce, da naj vsak sam razišče resnico še zunaj uradne »znanstvene srenje«. Če slednja prikriva pravo resnico o nastanku človeka (več o tem piše Gregg Braden v knjigi z naslovom Med znanostjo in duhovnostjo), potem se ne smemo čuditi, da so skrite, prikrite in izkrivljene še mnoge druge »široko sprejete znanstvene resnice«, tudi tiste s področja virusov.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.