Košarica

V košarici ni izdelkov.

Še zadnjič o koroni …

Od lanskega marca dalje sem na svojem blogu objavil kar nekaj člankov na temo aktualne korona – virusne – cepilne – politične situacije. Članek, ki ga trenutno bereš, je zadnji tovrstni članek o tej tematiki, ki je oz. bo objavljen na mojem blogu.

Pred dobrim mesecem dni sem postavil staro-novo spletno stran www.skrivnostisveta.si, na kateri najdeš različne vsebine s področja razkrivanja skrivnosti, tako telesa, uma in duha, kot tudi o aktualni politično – zdravstveni situaciji ter o naši prikriti in zamolčani zgodovini. Prijazno vabljen k obisku spletne strani! 🙂

Včeraj zvečer sem izvedel žalostno novico, da je po hudi bolezni umrl Karma Singh, avtor dveh odličnih knjig The Flu Fairy Tale in Tyrannosaurus Pharmaceuticus R.I.P. Obe knjigi sem si v elektronski obliki kupil aprila lansko leto in sta mi pomagali razumeti, kaj vse se dogaja na področju zdravstva in farmacije ter kakšna je resnična narava virusov, ter da ni vse tako, kot učijo na zdravstvenih fakultetah. O tem sem pisal že v tem blog zapisu.

Sedaj je že dobro leto dni in pol od prvega »šoka«, kar se tiče korona situacije. Ko se tako oziram nazaj, lahko aktualne dogodke vidim v drugačni luči in mirno lahko rečem, da nisem bil teoretik zarote, temveč prej teoretik resnice. Namreč marsikaj, kar sem povedal ljudem, ki jih poznam in jim zaupam, se je potem tudi uresničilo.

Lansko leto se je vse skupaj začelo s »samo« 14-dnevi, da »postanemo odgovorni« ter »ostanemo doma« in na ta način »sploščimo« krivuljo. Po letu dni in pol to famozno krivuljo še vedno »ploščimo«, kljub socialni distanci, razkuževanju rok, maskam in cepljenju ter PCT-ju. Uporabljamo PCR test, ki sploh ni namenjen za tovrstno diagnostiko, da ne govorim še o ostalih nelogičnostih in protizakonitih ter protiustavnih aktivnostih vladajoče strukture.

Zdrava kmečka pamet je prepovedana, logična vprašanja odgovornim niso dovoljena, če morda zakašljaš in kihneš v javnosti, pa si najmanj kriminalec, če ne že celo množični morilec. Le kam so prišli, in to v manj kot dveh letih!

Tisti, ki so bili nekoč cvet znanja, znanosti, zaupanja, vedoželjnosti in strokovnosti, so čez noč postali kot papagaji in nam servirajo polresnice in laži ter nas ustrahujejo in zavajajo. Stroka je nekoč bila spoštovana, sedaj pa se skoraj vsi strokovnjaki obnašajo kot cirkuški klovni. Informacije od tako imenovane stroke so danes takšne, čez dva dni drugačne, kar je bilo še pred dvema letoma znanstveno dokazano, sedaj uradno ne velja več.

Skratka, zmeda je popolna in človeku, ki je dolga leta verjel zdravnikom, vladi, strankam, politikom, učiteljem, cerkvi in farmacevtom, je težko dojeti in mu razumeti, da se v tem trenutku dogaja največji zločin proti človeštvu in to pred njegovimi očmi. Mnogi v tem sistemu »samo opravljajo svoje delo« in se sploh ne vprašajo o smiselnosti svojega početja ter koliko je to, kar počnejo, sploh človeško, sočutno in pravično.

Kako naprej? Če želimo kot družba (država) preživeti, bomo morali stopiti skupaj in odločno reči NE, vsemu, kar je v nasprotju z resnico, človeškostjo in pravičnostjo. Tukaj ne gre za našo strankarsko opredelitev, barvo kože, cepilni status ali katerikoli drugi dejavnik, ki nas deli in razdeljuje, temveč za našo enotnost in odločenost biti človek človeku človek. Če ne zdaj, kdaj pa potem?

Blog zapis bom zaključil z besedami preživelega iz koncentracijskega taborišča, dr. Haima Ginotta (1922 – 1973), svetovno priznanega otroškega kliničnega psihologa in terapevta. Njegove misli so danes, v teh časih korona fašizma, še kako zelo aktualne in dajo človeku misliti.

Preživel sem koncentracijsko
taborišče. Moje oči so videle tisto,
čemur nihče ne bi smel biti priča.

Plinske komore, ki so jih
zgradili učeni inženirji.

Otroke, ki so jih zastrupljali
izobraženi zdravniki.

Dojenčke, ki so jih ubijale
usposobljene medicinske sestre.

Ljudi, ki so jih streljali univerzitetni študentje.

Torej, imam dvome glede izobrazbe.

Moja prošnja je le, pomagajte svojim
otrokom, da postanejo Ljudje.
Vaša prizadevanja ne smejo nikoli
ustvariti učenih pošasti ali psihopatov.

Branje, pisanje in računanje so
pomembni samo, če služijo, da naši
otroci postanejo boljši Ljudje.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.