Košarica

V košarici ni izdelkov.

Katera je naravna frekvenca planeta ter človeškega telesa in možganov?

8 nihajev na sekundo (= 8 Hz) poveča sposobnost učenja, vodi nas v stanje Theta valov (tj. stanje možganov v njihovi največji ustvarjalnosti in k globokim intuitivnim zaznavam (znanstvenim, mističnim…). 8 Hz je neslišnih za človeško uho. Lahko pa slišimo njegove harmonije kot 72 Hz, 144 Hz, 256 Hz, 432 Hz, ki imajo enak učinek.

440 Hz (sedanji svetovni standard za uglasitev glasbil) vodi do očitnega povečanja dejavnosti leve možganske polovice in s tem povzroči povečanje beta stanja. To je neuravnoteženo stanje.

432 Hz (harmonija od 8 Hz) vodi do uravnoteženja obeh možganskih polovic (alfa in beta). To je zelo pomembno za naše mentalno in fizično zdravje.

Igranje in poslušanje glasbe uglašene na A=432 Hz uravnoveša telo in okoliško naravo, daje primarno ravnotežje miru in blaginje. Učinkuje dobrodejno na celoten planet in Življenje na njem.

Pomen uglasitve glasbe na A = 432 Hz

432 Hz (harmonija od 8 Hz) resonira na principu naravne harmonije, zato ima pozitivno učinkovanje na zavest človeka in na njegove telesne celice.

Pri 432 Hz doživite nov nivo poslušanja in občutenja, ki vam da bolj polno doživetje zvoka s telesom in umom. Glasbo na 432 Hz lahko veliko bolj mehka, nežna in občutena s celotnim bitjem (in ne le z ušesi kot je to pri 440 Hz), ker so tudi frekvenčni valovi vašega telesa uglašeni na lestvico A=432 Hz.

Delfini, kiti, ptice in druga živa bitja se oglašajo v naravni frekvenci za naš planet – to je na 432 Hz. Vsa narave je v soglasju z vsakim svojim delom. Celotna Mati Narava je uglašena kot en velik orkester.

Glasba na 432 Hz izpolni celoten prostor a 440 Hz se zaznava kot linearen zvok.

432 Hz je harmonija Svetlobne frekvence, ki resonira neposredno z našimi celicami.

Današnji glasbeni inštrumenti (in s tem tudi glasba) so uglašeni po standardu, ki ga je določil človek. To je uglasitev na A=440 Hz.

Uglasitev glasbenih inštrumentov na A=432 Hz pa temelji na Naravnem standardu. V obdobju klasičnih skladateljev so Bach, Mozart, Handel, Verdi in drugi skladatelji komponirali svojo glasbo v uglasitvi na 432 Hz.

Kdo je popačil Naravni standard glasbene uglasitve iz 432 Hz na 440 Hz?

Leta 1939 so v nacistični Nemčiji določili nov standard uglasitve glasbenih inštrumentov na A=440 Hz. Leta 1953 je to naredila tudi Anglija in zatem še vse države v svetu. Takrat je v Franciji proti temu protestiralo okrog 20 tisoč glasbenikov a brez uspeha.

Postavitev standarda uglasitve glasbil na A=440 Hz je ena od potez za podjarmljenja človeštva in vzpostavitev Nove Svetovne Vlade. Tisti, ki to nameravajo, dobro vedo, da če vzamejo človeštvu Naravno uglasitev na A=432 Hz, ga s tem še bolj porinejo v neravnovesje na osebnem in družbenem nivoju. Uglasitev na A=440 Hz spodbuja razumski del človeka, občutkovni del človeka pa zatira.

440 Hz se uporablja kot eno od sredstev za masovni nadzor (kontrolo) uma ljudi.

Več si lahko ogledaš še v spodnjih dveh videih.

P.S. Preberi si še en članek na to temo na blogu – klikni tukaj!

Vir: E-pošta in internet

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.