Košarica

V košarici ni izdelkov.

Vode ne damo … in pika!

Voda. H2O. Nekateri pravijo, da je voda »samo« voda, a to še zdaleč ni tako. Če nimamo čiste pitne vode, je ogroženo preživetje celotne človeške skupnosti, vasi, mesta, države, kontinenta in celega planeta. Brez vode ni življenja – človek, hočeš nočeš, za svoje preživetje nujno potrebuje vodo. Pitno. Čisto. Iz neokrnjene narave.

Voda ni zgolj tekočina, je tudi energija, ki nosi s sabo določeno informacijo. Dr. Masaru Emoto je s svojimi raziskavami dokazal, da na kakovost vode vplivajo tudi naše misli in besede. Voda, ki je izpostavljena radosti, ljubezni, sočutju, hvaležnosti… tvori povsem drugačne kristale kot voda, ki je izpostavljena jezi, malodušju, žalosti, kletvicam.

vode-ne-damo-1

V naši mali Sloveniji se vse premalo zavedamo, kakšno darilo je to, da imamo na voljo dokaj čisto pitno vodo, saj se do nje obnašamo vse bolj mačehovsko, kakor da, če je na razpolago danes, bo tudi še jutri.

Pohlep korporacij, ki se pritajeno udejanja skozi državne organe, je brezmejen. To je dokazala tudi aktualna politična struktura, ki skuša naše vode »razprodati« požrešnemu kapitalu. A kot pravi tista znana TV reklama, če jo malce spremenimo: »Ne, ne, ne bo vam uspelo, to je naša voda!«

V zadnjem letu dni nam korak za korakom jemljejo našo svobodo pod pretvezo »našega zdravja«, sedaj pa nam hočejo spet s prevaro (ne najdem druge besede, a še ta je premila) vzeti še čisto pitno vodo in omejiti dostopnost do naših voda. Vladni ukrepi in sklepi, katerim složno prikimavajo leve in desne parlamentarne stranke, so vse bolj izdajalski do slovenskega naroda. Vlada in parlament, ki bi morala delovati v korist ljudi, ravnata ravno nasprotno, saj služita kapitalu in dobičku ter še naprej razprodajata naše temeljne, od Boga dane dobrine in naravna bogastva, vključno z vodo.

Vlada si je zamislila, kako bo v »senci« korona ukrepov in cepilne propagande, neopazno in brez sodelovanja stroke in javnosti, sprejela določene problematične zakonodajne novosti, povezane z našimi vodami in vodnimi viri. Toda vode in vodni viri ne morejo in ne smejo nikoli postati zasebna lastnina korporacij! Voda je osnovna življenjska dobrina vsakega naroda, namenjena vsemu prebivalstvu Slovenije. In to moramo sedaj s svojim podpisom podane referendumske zahteve zoper sporni Zakon o vodah jasno povedati tudi vse državljanke in državljani.

Če te zanima kaj več o tem, kaj vse se je dogajalo v preteklih mesecih okoli slovenskih voda, kakšne nepravilnosti so se odvijale v vladi in parlamentu, si lahko prebereš članke tukaj.

Kje najdeš še bolj podrobne informacije o tem zakaj na referendumu, ki bo 11. 7. 2021 glasovati PROTI?

5-razlogov-proti
Vir slike: www.zapitnovodo.si
A5-glasuj-PROTI-referendum
Vir slike: www.zapitnovodo.si

Vladajoča struktura je prejšnji teden v vsa slovenska gospodinjstva poslala spodnjo zloženko. Takoj, ko sem jo videl ter prebral vsebino mi je bilo jasno, da gre za laži, laži in še enkrat laži. Poglej si spodnjo sliko, kjer so označene vse laži s strani vlade in ministrstva.

lazi-zlozenka-o-vodi
Vir slike: FB

In seveda seznani z informacijami o REFERENDUMU, ki bo 11. 7. 2021 čim več svojih prijateljev in znancev, saj gre za našo vodo. Na referendumu glasuj PROTI in s tem omogoči tudi našim zanamcem čisto in zdravo pitno vodo!

Prepričan sem, da nam bo uspelo, kajti moč ljudstva je večja kot mislijo aktualni oblastniki. V mislih imejmo, da vode ne damo … in pika!

vode-ne-damo-2

Opomba – Omenjeni blog zapis je bil prvič napisan v času zbiranja podpisov za referendum in sem ga sedaj posodobil z aktualnimi informacijami o referendumu, ki bo izveden v nedeljo, 11. 7. 2021. Ker so poletne počitnice in če 11. 7. 2021 ne boš imel časa – lahko glasuješ tudi predčasno. Več o poteku referenduma si preberi na www.vodenedamo.si in www.zapitnovodo.si. In še enkrat, če želimo ohraniti naše vode – NA REFERENDUMU GLASUJEMO PROTI.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.