Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Sprejemanje ozdravljajoče moči

V zadnjih dnevih mi pogosto pride na misel naslednji citat Bruna Groeninga:

“Tu je ta dokaz, za katerega že od nekdaj vem. Hrana in pijača ne dasta moči, ne vneseta življenje v noge, temveč je tukaj potrebno nekaj povsem drugega. Tu je potrebna energija: življenje! Toda človek se temu zoperstavlja. Bog je oddajnik in človek je sprejemnik ozdravljajoče moči.”

Veliko več je resnice v teh besedah, kot pa se sprva zdi. Ne gre le za našo hrano in pravilno kombinacijo živil, kot tudi ne gre le za telesne vaje, telovadbo in naše misli. Sicer je vse od prej naštetega tudi zelo pomembno na naše zdravje in dobro počutje, toda vse pogosto pozabimo na to, kako sprejemamo energijo od “Najvišjega”.

Malo se opazuj … kako hodiš, kako sediš, kakšna je tvoja drža, medtem ko govoriš. To počni nekaj dni in pri tem se zavestno trudi, da ne bi med zgoraj omenjenim početjem imel prekrižanih rok ali nog. Sprva bo težko, saj navada je železna srajca, toda s tem, ko boš “odkrižal” roke in noge boš vase sprejel več ozdravljajoče energije in tvoje počutje bo sigurno precej boljše. Preizkusi in poročaj! 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.