Košarica

V košarici ni izdelkov.

Mantra, ki prebuja božanski moški princip in energijo

Tokrat ti predstavljam mantro HARI OM SHIVA OM, ki prebuja božanski moški princip znotraj človeka. S to mantro prebudiš svoje telo, odpuščaš preteklost in prebujaš željo po pozitivnih dejanjih. Omenjena mantra dobesedno pomeni: Shiva, razsvetli mojo zavest.

Preden pa začneš poslušati in peti omenjeno mantro si preberite še kratek odlomek o mantrah iz moje knjige Življenjski diamant:

»Beseda mantra izhaja iz man, ki pomeni misel in tra, ki izvira iz besede, ki označuje varstvo. Mantra je metoda, ki nas varuje in popelje onstran misli, saj misel onemogoča doživetje samega sebe. Mantra je sporočilo in njen namen je umiriti vse miselne valove in ustvariti harmonijo ter popolno zavedanje, v katerem ni ne objekta, ne subjekta, temveč samo stanje bivanja.

Mantra ima zelo močno zdravilno sposobnost in z mantro izzvane tresljaje je mogoče usmeriti k tistim delom uma in telesa, ki so bolni ali potrebujejo energijo. Uporaba mantre razširi čakre, pospeši vibracijsko hitrost in očisti avro. Ko izvajamo mantro ter polagamo roke na ljudi, se zvočni tresljaji prenesejo nanje in jih zdravijo.«

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.