Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako prepričanja in seksualna energija ustvarjajo čudeže?

V kaj verjameš na svoji najgloblji (pod)zavestni ravni? Kaj si prepričan, da je mogoče? Ko si odgovoriš na zgornji dve vprašanji, začneš postavljati temelje čudežev v svojem življenju. Prepričanja o tebi samemu in svetu že od zgodnje mladosti naprej ustvarjajo tvojo resničnost. Npr. prepričanje, da lahko zaključiš določeno fakulteto, … prepričanje, da lahko v mesecu dni dobiš novo zaposlitev, … prepričanje, da zmoreš javno nastopati in govoriti, … prepričanje, da …

Takrat, ko je tvoje prepričanje podkrepljeno tudi s seksualno energijo ženske ali moškega, pa se zdi, kot da se voziš v peti prestavi in da ustvarjaš dobesedno nemogoče stvari. O vlogi ustvarjalne seksualne energije sem pisal že v knjigi Življenjski diamant, pa tudi v knjigi Z idejo do bogastva Napoleon Hill omenja isti princip. V svetovni zgodovini je za vsakim uspešnim moškim ali žensko stala oseba nasprotnega spola. Morda ta oseba ni bila zelo znana širši javnosti, ker je le-ta bila ljubimec ali ljubimka določene znane osebnosti.

Dokler je Napoleona Bonaparteja navdihovala prva soproga Josephine, je bil nepremagljiv in zmagoslaven. Njegov zaton se je začel, ko ga je njegova »zdrava pamet« ali sposobnost sklepanja pripravila do tega, da je Josephine postavil na stranski tir. Vojaški porazi, in nato zapor Sv. Helena, niso bili več daleč. Podobno je Primčeva Julija zbudila ustvarjalnost v Francetu Prešernu in mu tako dala povod, da je napisal številne čudovite in brezčasne pesmi.

Če se boš tudi sam ozrl nazaj na svoje življenje, na svoje največje uspehe, pesmi, knjige …, ko si bil najbolj ustvarjalno navdihnjen, boš skoraj zagotovo lahko potegnil vzporednico s tvojimi uspešnimi ljubezenskimi in partnerskimi zvezami. V času zaljubljenosti si bil bolj navdihnjen, več si si upal, tvoja vibracija je bila povsem drugačna, kar so opazili tudi drugi ljudje, in vse to je vplivalo na tvoj uspeh v življenju.

Ko se tudi sam ozrem v preteklost in pogledam na šole in fakultete, ki sem jih zaključil, pesmi, ki sem jih napisal, ali projekte, ki sem jih uspešno izpeljal, vidim, da je pri vseh mojih največjih in najbolj uspešnih trenutkih obstajala neka ženska, ki je bila bodisi moja partnerica, prijateljica, ljubimka, ali pa sem bil (tako kot Prešeren) le zaljubljen vanjo.

Seksualni naboj med moškim in žensko je vir energije in ustvarjalnosti. Tega ni moč zanikati in to potrjuje tudi zgodovina vseh velikih mož. Ne trdim, da je to edini vir uspeha v življenju, a preprosto se ne da iti mimo tega očitnega dejstva. Lahko smo samski, lahko sicer vsem naokoli govorimo, kako smo srečni, kako uživamo, a vseeno – ko res začutimo energijo nasprotnega spola v svojem življenju (tudi če nismo v razmerju in smo le nesrečno zaljubljeni), takrat se naša raven ustvarjalne energije poveča.

Spanje skupaj in objemanje je veliko več kot le skupno gretje. Poznamo tudi nadčutno spolnost med moškim in žensko, pri kateri ne pride do penetracije, a se vseeno vzpostavi pretok spolne energije. Praktično je to videti tako, da sta moški in ženska gola združena v medsebojnem objemu, njuni seksualni organi se dotikajo eden drugega, »ljubimca« pa sta v tem negibnem položaju okoli 30 – 40 min.

V knjigi Ekstaza spolne energije je omenjeno, da je Mahatma Gandi spal z več mladenkami – med svojo vzdržnostjo – da si je med dolgimi gladovnimi stavkami krepil svojo energijo. Po tej zgodbi naj bi Gandhi spal tako, da je imel eno mlado devico pred seboj in drugo za seboj.

Ne glede na to, ali je zgodba o Gandhiju resnična ali ne – dejstvo je, da si telesa, ki so skupaj v postelji, delijo ali »združujejo« življenjsko energijo. Z dolgim objemom, ki si ga moški in ženska podelita, se uglasita z energijo, ki se pretaka med njima. Medsebojna izmenjava življenjske energije moškega in ženske je cilj, ki si ga nezavedno želi doseči večina parov.

Kot lahko vidiš, so največja ustvarjalna dela v zgodovini nastale iz ljubezni moškega do ženske, in tudi obratno – ženske do moškega. Ustvarjalna seksualna energija je kljub poplavi spolnosti v sodobni družbi še vedno zanikana in močno podcenjena. Če ne verjameš – kar vprašaj ljudi, ki so ti blizu – kdaj so bili najbolj ustvarjalni in pesniško, poslovno ter umetniško navdahnjeni? Morda boš nad njihovimi odgovori prav prijetno presenečen …

Naj te spremlja obilje seksualne energije! 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.