Košarica

V košarici ni izdelkov.

Zakaj sta moški in ženska skupaj nepremagljiva?

Z mojim dobrim prijateljem sva se pred časom dopisovala preko e-pošte in poslal mi je tudi spodnje e-poštno sporočilo. Skupaj sva se odločila, da ga objavim še na svojem blogu, saj utegne koristiti še marsikateremu moškemu (in tudi ženski) pri razumevanju medosebnih odnosov, spolnosti in partnerstva.

Napoleon Bonaparte je bil v zgodovini izredno močan. Praktično po skoraj celem svetu. Prepričal je cel svet – bil je pravi vodja. Zakaj? Zaradi svoje ženske Josephine. Ko sta šla narazen je izgubil vse in končal v norišnici. Skratka: Ženska je vse!

Ampak samo, če je pripravljena slediti, spoštovati moškega, biti prava ženska, se nikoli odločati, ampak vedno prepuščati moškemu odločitve. Tudi najmanjše. Zveni kot da je ženska podrejena, ampak v bistvu je tako: Bolj kot je ženska ženska, bolj ji moški želi narediti vse.

Iz živalskega vidika je to izredno logično. Želimo si zavarovati našo samico in to nam je v genih, ampak samo če naša »žival v nas« zazna na radarju, da je to resnično samica (iz živalskega vidika). Torej živalski instinkt se tako okrepi in žival v tebi ve kje se skriva mamut (denar, uspeh itd.)

Včasih so bile družine bolj povezane in takšne družine so dobro živele. Narejena je bila verodostojna raziskava, da kar 90% milijonarjev in milijarderjev priča o tem, da je dobra partnerska zveza ključ do uspeha. V tej raziskavi govorijo ravno o tem, da je ženska ženska, ter da brezpogojno sledi svojemu moškemu.

To lahko opišemo tudi s kvantno fiziko … Zakaj se zemlja vrti okoli svoje osi? Zaradi pola minus in plus. Sicer bi se zemlja nehala vrteti. Plus moški, ženska minus. Plus je atom – minus so elektroni ki se gibljejo okoli atoma in ustvarjajo silo (energijo).

Atom je samo teža ene snovi – kot teža kamna. Cilj moške energije je, da postane čim večji kamen – čim težji kamen. To moški naredi tako, da ima čim večje cilje, čim bolj jasne cilje. Tako postane kamen (plus) večji. Tako ženska producira več minusov (elektronov) in tako se ustvari neverjetna sila.

Če želiš postati bolj pravi moški si preberi knjigo Pot odličnega moškega od Davida Deide, ki je odlična knjiga na to temo. Če povzamem vsebino knjige v enem stavku: Ne bodi mevža, bodi pravi moški.:-)

Kaj to pomeni? Imej jasne cilje, jasne strategije, bodi neustrašen, sanjaj na veliko, delaj na veliko in ne pusti, da te kdo zmoti pri tvojem cilju, čeprav je mogoče nerealen. Bodi močan, ne izgovarjaj se, samo prodiraj. Ne opravičuj se za svoja dejanja. Tudi ko pristopaš do žensk imej v mislih da si ti popolnoma dober takšen kot si. Torej postajaj odločna, močna osebnost.

Tako boš privlačil ženske, ki so bolj ženstvene. Sicer boš privlačil bolj moško žensko, ki ima več plusov kot minusov in potem bo zveza povprečna (moderna) in potem boš živel s feministko ali z delno feministko. To pa ne prinese uspeha ampak kaos, zmedo.

Vsi govorijo, da se je treba v odnosu prilagajati. To ni res. Moški mora imeti cilje in podpira 1 vogal. Ženska pa potem s svojo energijo (elektroni) ustvari silo in nekako skorajda pričara vse to – ženska drži 3 vogale. Stvar je samo v tem, da mora ženska moškemu brezpogojno prepustiti en vogal – odločitve, vizijo, strategijo itd.

Sodobni svet (vlada, množični mediji …) nas želijo prisiliti, da bomo uboge ovčice, prestrašeni, neuspešni, da nam bodo lahko vladali. Zato so najprej uničili osnovno celico države, ki je družina.

Ženska s tem, da je ženstvena, ni podrejena. Ker je moški pripravljen tako (podzavestno, instinktivno) za njo narediti VSE. Popolnoma ji je »podrejen« in v bistvu je njena lutka. Ampak dovoli pa se mu, da je moški odločitve, kar pomeni boj, napad, agresivnost …

Kaj je Napoleon Bonaparte naredil najprej, ko so zmagali eno pomembno bitko? Svoji Josephini je poslal pismo, naj bo pripravljena doma, ker si želi seksati z njo. Torej najbolj je bil navezan na njo. Najbolj. Želel si je preživeti v boju, to je bil njegov edini cilj in se vrniti domov v družino – instinkt, kateremu ni možno ubežati, saj smo ljudje živali.

Torej kot moški ne rabiš nobene prodajne tehnike, kajti tvoja žival te vodi do uspeha. Če pa imaš še nekaj znanja, si pa sploh uspešen in še hitrejši.

Ko je šel Napoleon v boj, je hotel preživeti in zmagati – boril bi se lahko za eno državo ali za celo Evropo. Izbral je slednje (večji cilj). Zato tudi ti, večje kot boš imel cilje in na njih delal (boj) več elektronov bo tvoja ženska proizvedla.

Moški je pravi moški, ko ima ob sebi žensko, ki jo ima za kraljico in je zanjo pripravljen umreti. Skratka, moški mora zaznati žensko kot »samico«. Ko jo zaznaš, takrat si neustrašen, kajti ona dobesedno posrka vase tvoj strah. Postaneš neustrašen in če si neustrašen – kako si v življenju sploh lahko neuspešen?

Moškega ovirajo njegovi strahovi, ki so povezani z omejujočimi prepričanji. Ženstvena ženska lahko to preobrazbo v moškem naredi v nekaj tednih.

Ne glede na to ali si moški ali ženska, odloči se in začni tudi ti živeti ta moški – ženski koncept in prepričan sem, da se ti bo življenje popolnoma spremenilo.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.