Košarica

V košarici ni izdelkov.

Eksperiment ljubezni

V knjigi E na kvadrat, avtorice Pam Grout, sem naletel na izjemno zanimiv poskus. Gre za poskus št. 7, ki govori o načelu »čudežne diete«. Kot veš s svojimi mislimi in zavestjo gradimo svoje telo.

Kar pošiljamo v mislih svojemu telesu in hrani – vse se odraža na nas samih.

Zato boš naslednjih 72 ur (to so trije dnevi) izvajal poskus, ki sem ga poimenoval EKSPERIMENT LJUBEZNI.

Lahko začneš kadarkoli danes. Obvezno si zabeleži začetek poskusa (npr. ob 15.00 uri, ob 20.00 uri) in preden boš začel z eksperimentom se obvezno stehtaj in v beležko ali na list papirja napiši koliko je tehtnica pokazala.

Med izvajanjem poskusa upoštevaj naslednje:

  1. Vzdržal se boš kakršnihkoli grdih besed v zvezi s svojim telesom. Skratka, svoje telo, vsako celico in vsak atom svojega bitja boš namesto graje prežemal z ljubeznijo.
  2. Preden boš pojedel kakršnokoli jed, v mislih jo blagoslovi, pošlji ji ljubezen, lahko tudi položiš roke nad jed in jo tako blagosloviš. Pri tem ni važno za kakšno jed gre – tudi če je to tako »redilna« čokolada.
  3. Medtem, ko ješ, se osredotoči na tukaj in zdaj, na to, da ješ. Vsak grižljaj prežemaj z ljubeznijo, veseljem, radostjo in mirom. Vsakega grižljaja se veseli kot majhen otrok in bodi hvaležen zanj.

Še kaj? Ne, to je vse. Te tri dni ješ, kot običajno, edino kar boš spremenil je tvoj pogled na svoje telo, hrano in seveda tvoje misli bodo ljubeče. Če želiš lahko hrano, in seveda tudi sebe, v mislih toplo objameš.

Ali boš po treh dneh shujšal? Z veseljem bi ti rekel: »Da, shujšal boš.« Vendar tega ti ne morem obljubiti, zagotovo pa se bo vsaka oseba, ki izvajala ta eksperiment počutila bolj prijetno, mirno, ljubljeno in sproščeno.

Mimogrede, v kolikor izvajaš QE (kvantni entrainment), potem lahko narediš QE blagoslov pred in med obrokom.

Gre le za 72 ur oz. tri dni. Saj to pa zmoreš, kajne?

P.S. Z vsemi »poročili«, kar se tiče tega eksperimenta si dobrodošel tako, da pošlješ sporočilo. Hvala. 🙂

P.P.S. Ni važno ali želiš povečati ali zmanjšati telesno težo – do svojega telesa in hrane bodi ljubeč.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.