Košarica

V košarici ni izdelkov.

Zakaj so prijazni fantje samski?

Pred časom sva imela z dobrim prijateljem zanimivo debato na temo moških in žensk ter energij, ki tečejo med spoloma. Prišla sva do ugotovitve, da za vsakim uspešnim moškim stoji ženska in obratno, da za vsako uspešno žensko stoji moški.

Moški bodo ob tem prikimali, ženske pa bodo rekle, da to že ni res, da za uspeh ne potrebujem moškega. 🙂 Ampak, bolj podrobna analiza le-tega bo predmet kakšnega drugega zapisa na blogu, tokrat se vračam nazaj k naslovu.

Moška energija je aktivna, ženska energija je pasivna in ker plus privlači minus je neka, recimo temu »napetost«, med moškim in žensko vzpostavljena takrat, ko je vsak v svoji energiji. Brez seksualne napetosti oz. naboja ni privlačnosti in če ni privlačnosti se tudi sama zveza ne more razviti.

Prijazni fantje so ponavadi takšni moški, ki želijo svoji ženski na vse možne načine ustreči. Dejansko ji »strežejo« kot kraljici, plešejo po njenih »notah«, jo sprašujejo kam bi šla in kako bi preživela dan, namesto, da bi se sami odločili in vodili »igro«. In tako iz aktivne moške energije preidejo v pasivno žensko energijo s tem pa nevede tudi »ubijejo« privlačnost (seksualno napetost) in seveda bom sledi od ženske tisti znameniti stavek: »Bodiva prijatelja.«

Ahhh, kdo bi razumel ženske. 😉 A ni problem v ženski, problem, če lahko tako rečem, je v moškem, ki si ne dovoli (ali pa ne zna) biti v svoji moški energiji se pravi aktiven, odločen, pogumen in ciljno usmerjen. Prijaznost je tudi komponenta uspešnega partnerskega odnosa, vendar kot sem že dejal – preveč prijaznosti na energijski ravni ni najboljše, ker je učinek (če govorimo o partnerski zvezi) pogosto obraten.

Vsi fantje, ki berete ta zapis – razmislite malo o tem kako delujete v prisotnosti ženske ali z drugimi besedami, koliko ste takrat odločni, pogumni, aktivni ter seveda koliko smeha (humorja) je takrat prisotno. Pravi moški zna nasmejati svojo žensko in smeh (humor) ena izmed ključnih sestavin uspešnega zapeljevanja in partnerskega odnosa.

P.S. Priporočam, da si (ne glede na spol) za več informacij o energijah, ki tečejo med moškim in žensko prebereš odlično knjigo Zorana Železnikarja: SPREGLEDANO POSLANSTVO SPOLNOSTI. Za več informacij o njej klikni tukaj.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.