Košarica

V košarici ni izdelkov.

V življenju je še nekaj več …

Prijateljica mi je pred dnevi posredovala video v katerem Nick Vujičič poje pesem SOMETHING MORE.

Nekako »po naključju« mi je uspelo najti na YouTube tudi posnetek, kateremu je ena dobra duša dodala podnapise, tako da se lahko tudi prebere kaj Nick govori in poje.

Prepričan sem, da te bo ogled videospota navdušil in da si boš v bodoče v življenju upal več ter zaživel svoje sanje in prisluhnil svojemu srcu. Ne glede na to v kakšni življenjski situaciji ali preizkušnji se trenutno nahajamo, vedno obstaja pot, da le-to presežemo in naredimo korak naprej.

Vedno se velja spomniti, da je življenju res še nekaj več in da mi vsi nismo le fizično telo, temveč da smo brezmejni, neskončni in vsemogočni. Mi smo »vse«, čeprav se kdaj pa kdaj počutimo kot »nihče«. Tudi v »temni noči duše« so blagoslovi, le prepoznati jih moramo in prisluhniti samemu sebi, svojim občutkom, srcu in duši.

Uživaj v poslušanju in gledanju videoposnetka, podeli ga naprej s prijatelji in se spomni – V življenju je še nekaj več …

Naj te spremlja obilje ljubezni in vsega dobrega! 🙂

P.S. Če se morda v tem trenutku sprašuješ kako naprej v življenju in kako najti moč, pogum in upanje – v moji knjigi Srčne zgodbe so objavljene številne resnične življenjske zgodbe, ki te utegnejo navdihniti in ti pokazati, da je mogoče vse, ko verjamemo vase in se zavemo kdo v resnici smo.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.