Košarica

V košarici ni izdelkov.

Pomembno je, da se prizemljiš

V teh časih, ko se spreminjajo frekvence na planetu Zemlja je pomembno, da se znaš prizemljiti saj le tako lahko pripraviš svoje fizično telo na spremembo vibracij.

O tem piše tudi Barbara Marciniak v knjigi PRINAŠALCI SVITA

“Mnogi od vas želijo doseči višje nivoje realnosti in ostati tam, pozabljajoč, da je vaša naloga tu, na Zemlji. Morate se naučiti ostati prizemljeni. Potreba za prizemljenostjo je nekaj, česar mnogi od vas ne razumejo. Kmalu boste odkrili, da če se premaknete v višje in višje vibracije in če nimate stvari, ki bi vas prizemljile in povezale svetove v eno, utegnete imeti težave z živčnim sistemom.

Ko se frekvenca spremeni in več Svetlobe pride v telo, prične tipično »človeško vozilo« sprejemati mnogo več informacij. Občasno vi čutite veliko dolgočasje, ko živite v tem svetu in si želite biti samo na nivoju sprejemanja informacij in pozabiti vse tisto, kar smatrate za zemeljsko življenje. Če niste prizemljeni, ne boste sposobni sprejemati, integrirati in uporabljati informacij. To lahko enostavno prepolni in preobremeni vaš sistem in vi ne boste sposobni tega, kar sprejemate, prevesti in ostati mirni.

Dober način, da se prizemljite je, da greste ven in sedite na zemlji. Pojdite in sedite v naravi. Stojte in sedite poleg drevesa nekaj časa. Sedite na soncu in berite knjige medtem ko na vas sije sonce, ali pa pojdite plavat ali namakajte noge v vodi. To so elementi. Ti elementi ustvarjajo Zemljo tako, da jih lahko čutite.”

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.