Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kdo resnično zdravi?

Prejšnji teden sem vam v e-novicah posredoval naslednjo misel dr. Franka J. Kinslowa iz njegove knjige SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA:

»Zdravljenje izhaja iz umirjenosti, ne pa aktivnosti. Nobena tehnika – vključno s QE-jem – ni nikoli vplivala na zdravljenje. Kar se tega tiče, nobena oseba ni še nikogar zdravila. Zdravljenje pride iz EV-občutka, EV-občutek pa ni aktivnost, ampak stanje, v katerem smo – zavedanje absolutnega miru. Uspeh ali neuspeh pri zdravljenju določa stopnja čiste zavesti, ki se zrcali v zavedanju zdravilca.«

V tokratnem članku se želim še malo bolj poglobiti v zgornjo misel. Dr. Frank J. Kinslow ima povsem prav – ne zdravijo tehnike, temveč ozdravitev pride iz EV-občutka, ko smo povezani s čisto zavestjo. Že kar nekaj let vodim Sr(e)čno retoriko, in včasih sem se spraševal, kaj počnem, da ljudje v tako kratkem času naredijo takšen preskok, da se znebijo treme, da so bolj sproščeni, bolj samozavestni … in da si bolj zaupajo in si več upajo.

Ali gre morda za vse tiste različne pristope in tehnike, ki jih izvajamo na seminarju? Da, vendar le deloma … Sedaj poznam odgovor – gre za občutek v predavatelju. Bom razložil … Nekako sem sam, spontano, ne da bi se zavedal, med javnimi nastopi udeležencev prišel v stanje notranjega miru oz. EV-občutka, in ta EV-občutek znotraj mene je povzročil preobrazbo v udeležencih – trema se je zmanjšala, sprostili so se in lažje izpeljali javne nastope.

Vzemimo naslednji primer … Sedimo v neki čakalnici, in ko tako čakamo, znotraj sebe vzpostavimo EV-občutek, in ta občutek znotraj nas, ta stik s čisto zavestjo, povzroči spremembe pri vseh ljudeh v čakalnici. Morda se sprostijo, bolečine jim popustijo, se počutijo bolj domače, varne in sprejete … skratka, nekaj »v zraku« se spremeni. Hec pa je v tem, da mi dejansko nismo nič delali – le EV-občutek smo vzpostavili znotraj sebe, ostalo pa je že naredila čista zavest. Ta EV-občutek se prenaša s človeka na človeka. Kvantni entrainment lahko delaš z odprtimi očmi, med sprehodom, med vožnjo, med čakanjem v banki, med čakanjem v vrsti … kjerkoli – in spremembe se dogajajo pri vseh okoli tebe. Zdi se kot majhen čudež …

Ključ št. 16 iz knjige Gregga Bradena BOŽANSKA MATRIKA pravi takole: Minimalno število ljudi, ki morajo biti vključeni za »začetek« spremembe v zavesti, je kvadratni koren odstotka celotne populacije. 

Če to preračunamo – en človek lahko vpliva na 100 ljudi, in da se vpliva na 2.000.000 ljudi (populacija Slovenije), je potrebno le 141 ljudi. In sedaj si predstavljajmo, da je pred parlamentom namesto več tisoč jeznih, žalostnih, obupanih, premraženih demonstrantov le okoli 150 ljudi, ki ves čas izvajajo kvantni entrainment in v sebi vzpostavijo EV-občutek. Kaj bi se zgodilo, je težko napovedati, vendar pa … lahko bi prišlo do kvantnega preskoka v Sloveniji ter v načinu razmišljanja in delovanja. Tega pa je strah elite … ker se tudi ona mora podrediti naravnim zakonom. 

Nekateri ljudje so dobesedno odvisni od »energije« določenih ljudi. Če niso »priklopljeni« nanje, potem sploh ne morejo funkcionirati. Lep primer je partnerstvo, bodisi zasebno, bodisi poslovno. Vendar pa se ni potrebno »priklopiti« na nikogar, le na čisto zavest preko EV-občutka. Na Facebooku sem pred dnevi dejal: »Ko imaš EV-občutek, imaš vse.« In še kako res je – tvoj notranji mir se odraža v vseh tvojih odnosih, tako z ljudmi, kot tudi z živalmi in s celotnim Stvarstvom.

Vsi vemo, da obstaja mnogo zdravilskih tehnik, a jih na tem mestu ne bom imenoval, saj ni važno, kako se določena tehnika »imenuje«, odkod izvira in kdo je njen avtor. Vsaka tehnika je toliko dobra, kot ima zdravilec oz. oseba, ki jo izvaja, povezave s čisto zavestjo.

Bralci bloga ste zagotovo že slišali za dr. Hew Lena, ki je s pomočjo Ho’oponopona v nekaj letih ozdravil celotno krilo v bolnišnici, kjer so bili duševno bolni kriminalci. Kaj je storil? Preprosto – izvajal je Ho’oponopono proces in se povezal s čisto zavestjo. Ko je prišlo do te povezave, so se zgodile ozdravitve. A to ni bila takojšnja ozdravitev, dobri dve leti je trajalo, da so bile vidne spremembe.Osebno menim, da ne gre le za besede »Rad te imam. Hvala.«, temveč preprosto za to, da se je dr. Hew Len ves ta čas povezoval s čisto zavestjo, ki je potem že naredila, kar je bilo potrebno.

To, kar je naredil dr. Hew Len v bolnišnici na Havajih, se zdi kot čudež, vendar pa to ni nič v primerjavi s tem, kar se je zgodilo pozno poleti leta 1949 v Nemčiji na Traberhofu pri Rosenheimu, kjer se je zbralo okoli 30.000 ljudi. Vsi ti ljudje so čakali na Bruna Groeninga, čudodelnega zdravilca. Tega dne so se dobesedno zgodile biblijske scene masovnih ozdravitev. Hromi so ponovno hodili, slepi so ponovno videli, nemi so ponovno govorili in gluhi so ponovno slišali. Kako je to mogoče? Preprosto, Bruno Groening je bil kanal, ali še malo drugače povedano, transformator Božanske energije oz. čiste zavesti. Že samo s tem, da je tam bil, ne da bi karkoli spregovoril, so se v ljudeh začele dogajati notranje spremembe in spontane ozdravitve. 

Kot smo videli, ne gre za tehnike, ne gre za zdravilce, gre za to, kako se povežemo s čisto zavestjo. In to povezovanje s čisto zavestjo lahko stori vsak sam. Brez guruja, brez učitelja, brez takšnih ali drugačnih duhovnih bitij. Le znotraj sebe se je potrebno naučiti vzpostaviti notranji mir, radost … ali z drugimi besedami EV-občutek, ter se tako povezati s čisto zavestjo, ki je naš največji zdravilec, in ozdravitev se zgodi takrat, ko smo mi nanjo pripravljeni. Vsaka ozdravitev je znak prepuščanja Višjemu Jazu in je Božja milost, ki se zgodi v božanskem trenutku.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.