Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako se aktiviramo za obilje, srečo in zdravje?

Pozitivne misli, spodbuden samogovor, uporaba afirmacij, kreativna vizualizacija, pisanje ciljev, tabla ciljev oz. bolj znano v angleščini kot “visionboard” … vse to so različni načini, kako se lahko vibracijsko dvignemo in pridemo do stvari, ki si jih želimo.

Ljudje smo si različni, vsak od nas je unikat, pri nekom uspešno deluje ena tehnika, spet pri drugem je bolj uspešen kakšen drugačen pristop. Če ste našli kakšen pristop, ki pri vas deluje in vam omogoča manifestacijo vaših želja, potem se ga držite. Ne spreminjajte ga, ne iščite drugega, saj ste že našli takšnega, ki vam ustreza in predvsem za vas – DELUJE.

Zelo lepo pravijo, da se zmagovalnega konja ali zmagovalnega moštva ne menja, enako pa velja tudi za tehniko manifestacije. Držite se načina, ki vam prinaša rezultate in ne iščite na vrat na nos še boljše in učinkovitejše pristope. S prakso lahko razvijete tudi svoje načine, ki vam bodo odlično služili.

Za uspešno manifestacijo želja je potrebno, da smo čim dlje časa vibracijsko usklajeni s stvarmi, ki si jih želimo. Pri tem ni važno, ali govorimo o materialnih stvareh ali o duhovnih kvalitetah. Biti vibracijsko usklajen pomeni, da smo v stiku s samimi seboj, da smo mirni, polni ljubezni … in seveda, da se zavedamo, da so želene stvari 100% na poti k nam.

Pred časom sem prebral e-knjigo, katero je napisal Pete Bissonette in ima naslov Ignition ali po slovensko Vžig. Pete v tej svoji knjigi opisuje preprost način, kako lahko s pomočjo svojega avta pridemo do hitrejšega uresničenja svojih želja in da smo dlje časa vibracijsko usklajeni z želenim.

Primer je sledeči. Ko vstopimo v avto in vžgemo avto, si med vžigom avtomobila (ko obrnemo ključ) povejmo v mislih ali naglas:

  • Svojo izbiro (Jaz izbiram obilje. Jaz izbiram ljubezen. Jaz izbiram zdravje.)
  • Svoje cilje (Jaz meditiram vsaj 4 krat tedensko.)
  • Kvaliteto, ki jo želimo v življenju (Ljubezen. Zdravje. Mir. Obilje. Sreča. Radost.)
  • Afirmacijo (Jaz živim v obilju. Jaz sem ljubezen. Jaz sem zdravje.)
  • Hvaležnost (Hvaležen sem za zdravje. Hvaležen sem za avto.)
  • Molitev (Hvala ti Bog za vse blagoslove, ki jih imam in ki jih prejemam.)

Tako predlaga Pete, sem pa sam razvil še nekaj svojih pristopov. Npr. aktivacijo za obilje, zdravje ali srečo. Kako lahko to naredimo? Preprosto … ko vžgemo avto, si potihoma ali naglas rečemo (Jaz aktiviram zdravje. Jaz aktiviram obilje. Jaz aktiviram pretočnost za denar.) Kar pa je najbolj zanimivo, pa je to, da s tem ko rečemo, da se aktiviramo, nismo vezani na izid, in s tem dopustimo, da se vključi tudi Zakon paradoksnega učinka.

OK, še nekaj mojih domislic. So malo hecne, a ravno zato, ker so igrive, lahko prinesejo še toliko boljše rezultate. Kaj delate, ko tankate bencin na bencinski črpalki? Zakaj si ne bi takrat, ko tankate bencin v avto, predstavljali, da svoje življenje polnite z ljubeznijo, obiljem, radostjo, zdravjem, srečo … Zanimiv občutek, kajne?

Za zaključek današnjega članka pa še tale ideja. Sam pogosto tankam na OMV-ju. In ko sem se zadnjič pripeljal na OMV, se mi je porodila ideja, kaj pomeni njihova kratica. Ko pripeljem na OMV bencinsko črpalko, imam v mislih O (obilje), M (mir), V (veselje).

Sami tole idejo lahko razvijate še naprej. Lahko se npr. »aktivirate«, ko odklenete avto, ko prižgete luč (bodisi v avtu, bodisi v hiši), ko vključite računalnik … možnosti in načinov je veliko. Pri vaših aktivacijah čim bolj uživajte, se smejte in bodite igrivi, kajti smeh aktivira kronsko čakro. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.