Košarica

V košarici ni izdelkov.

S tabo letim

Moja dobra prijateljica Fanika Križaj ni samo odlična pevka, temveč tudi čudovita oseba, ki s svojimi pesmimi širi veselje, radost, srečo in upanje med ljudi. Kljub temu, da ji v življenju marsikdaj ni bilo postlano z rožicami, pogumno stopa naprej po svoji poti.

Pred nekaj tedni je luč sveta ugledala njena najnovejša pesem S TABO LETIM, ki jo delim tudi s teboj tukaj na mojem blogu. Pesem je čustvena, ljubezenska in z globokim sporočilom, ki se vsakega, ki jo posluša, dotakne na globlji, dušni ravni.

Odzivi tistih, ki so pesem že poslušali, so izjemni. Ljudje poročajo, da poslušanje te pesmi, dobesedno povzroči nek premik v njihovem življenju, da stvari, situacije in ljudi začenjajo čutiti in zaznavati drugače. Da odprejo svoje srce in zberejo pogum za spremembe v svojem življenju.

Glas oz. glasba – to je vibracija in energija, ki se nas dotakne na naši nezavedni ravni. Ni vsaka pesem takšna, so le določene in ena izmed takšnih je zagotovo S TABO LETIM.

Ko sem prvič poslušal pesem, je bil moj odziv: “Vauuuu! Kakšna pesem!” Seveda sem potem, ko se je pesem zaključila, spet pritisnil na play. 😉 Tudi tebi toplo priporočam, da si vzameš malo več kot 4 minute in pesmi prisluhneš kot mali otrok, z odprtim srcem in otroško radostjo. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.