Košarica

V košarici ni izdelkov.

Napovedujem, da bo leto 2007 …

… vaše najboljše leto doslej.

Leta 2007 se boste spominjali kot leto radosti, veselja, ljubezni in obilja. To bo leto, v katerem vam bodo uspeli vsi projekti, ki ste si jih zastavili, uresničile se vam bodo vaše srčne želje in našli boste partnerja, ki si ga želite. A to še ni vse – dobili boste čudovito, odlično plačano zaposlitev, privoščili si boste enkratne počitnice in še še …

Čudovitemu seznamu, kaj vse se vam bo zgodilo, praktično mu ni konca, seveda pa je vse, kar se vam bo zgodilo v letu 2007, odvisno predvsem od vas, vaše miselne naravnanosti in energije, ki jo boste oddajali.

Ljudje smo s svojimi mislimi magnet za to, kar mislimo, kar si predstavljamo in kar si neprestano, dan za dnem, »rišemo« in predstavljamo v svojih mislih.

Za hip si predstavljajte, da sem vaš astrolog, ki po zapletenih izračunih ugotovi in vam tudi pove, kaj vse se vam bo zgodilo. Napoved je fantastična, polna optimizma, veselja, zdravja, denarja, skratka vse naj, naj. Kasneje še enkrat preverim svoje izračune in ugotovim, da sem se malo zmotil, da napoved le ni takšna, kot sem vam povedal.

Toda od vas nimam kontakta, ne morem vam povedati, da bo vaša življenjska zgodba malo drugačna, kot pa sem vam sprva izračunal. Medtem vi živite v prepričanju, da se vam bodo zgodile same čudovite stvari in dan za dnem ste v veri pričakovanja vsega dobrega. Vaša vera v uresničeno je neomajna, vaše srce mirno in po ZAKONU PRIVLAČNOSTI začnete privabljati v svoje življenje ravno to, kar se vam »napovedal« kot astrolog.

Kako je to mogoče? Prvi zakon, ki deluje v našem življenju, je ZAKON PRIVLAČNOSTI, ki se izraža v vsem, kar počnemo, delamo in čutimo, saj to, kar mislimo (naše misli so magnet, energija …), se nam v življenju tudi zgodi. Ljudje smo dobesedno magnet za srečo in tudi nesrečo, pač odvisno od tega, na kaj se »namagnetimo«.

Z vami želim ob koncu leta 2006 podeliti dva čudovita kratka filma, ki sta izjemno navdihujoča, polna pozitivnih prebliskov – prava vizualizacija za uspeh in obilje na vseh področjih življenja.

Večkrat si ju poglejte, ko se boste slabo počutili, ko boste žalostni, brez motivacije ali brez denarja. Kajti tisto, na kar se osredotočamo, tisto raste in ta kratka filma se osredotoča le na pozitivno – na obilje, srečo, radost, veselje …

Oglejte prvi film:

nato pa še drugega:

Po ogledu boste prijetno presenečeni, polni pozitivne energije in upanja … da bo leto 2007 res vaše najboljše leto doslej.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.