Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kar počneš, v to verjameš!

Pred dnevi sem razmišljal o tem zakaj počnemo to, kar počnemo. Preblisk je bil zanimiv … To, kar počnemo, 100 % počnemo zato, ker v to verjamemo. To velja tudi, če je naše delovanje destruktivno, neproduktivno ali kako drugače (samo)sabotirajoče. Ni se problem »potrepljati« po rami, ko je naše delovanje pozitivno, radostno in se vse tako razvija, kot si sami želimo.

Kaj pa takrat, ko ne gre vse po »načrtu«? Ko se določene stvari postavijo »na glavo«? Seveda takrat iščemo 1001 razlog v »okolici« zakaj je prišlo do tega, da se je vse skupaj podrlo kot hišica iz kart in nam določen projekt ni uspel.

Vendar pa … zgodba je malo drugačna. Bruce Lipton pravi, da je naša podzavest milijonkrat močnejša od našega zavestnega mišljenja. Ona in naša podzavestna, nezavedna prepričanja (vzorci, verovanja) v njej so tisti, ki odločajo o tem, kako se bomo odzvali in delovali v določeni situaciji.

Ljudje smo dejansko na »avtomatskem« pilotu in smo »sužnji« svojih navad. Trudimo se »delati dobro« (pa karkoli že to pomeni), delujemo po svojih najboljših močeh, uporabimo moč volje, da bi vse le uspelo, a se pogosto zdi, kot da se »borimo« z mlini na veter.

Naslednjič, ko se bo pojavila določena situacija, ki se ti »ponavlja«, se zavedaj, da so na delu tvoji podzavestni celični spomini, ki lahko da sploh niso tvoji, temveč od tvojih prednikov. Ker pa se vse prenaša naprej po genetski liniji, je pogosto za razrešitev te »travme« potrebno iti dlje, kot pa le uporabiti moč volje.

V tem primeru si lahko pomagaš z energijsko medicino, starodavnimi znanji Šole misterijev, zdravilnimi kodami, QE-jem in podobnimi orodji, ki ti omogočajo razrešiti vse skupaj na podzavestni ravni. Ko »pozdraviš« svoje podzavestne celične spomine, takrat se tudi pozdravijo situacije zunaj tebe.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.