Košarica

V košarici ni izdelkov.

Ho’oponopono molitev

Ho’oponopono na kratko pomeni – ljubi samega sebe. Če želiš pomagati drugim ljudem, je potrebno, da najprej pomagaš sebi in prevzameš 100% odgovornost za vse, kar se ti dogaja.

Ho’oponopono je starodavna Havajska metoda reševanja problemov za odpuščanje spominov, ki jih izkušamo kot težave oz. probleme. Omenjeno metodo je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja posodobila Morrnah Nalamaku Simeona.

S pomočjo Ho’oponopono procesa lahko očistimo svoja napačna prepričanja, ki jih imamo o sebi ali o svetu nasploh.

Z molitvijo, katere avtorica je malo prej omenjena Havajska kahuna Morrnah Simeona, se lahko očistimo in ozdravimo vseh preteklih negativnih spominov, ter tako sprožimo zdravljenje znotraj sebe. Molitev gre takole:

»Božanski stvarnik, oče, mati, sin v enem … Če smo jaz, moja družina, sorodniki in predniki žalili tebe, tvojo družino, sorodnike in prednike v mislih, besedah, dejanjih in početjih od začetkov tvojega stvarstva do danes, te prosimo odpuščanja … naj bo to osvoboditev, očiščevanje, odpuščanje, rezanje vseh slabih spominov, pregrad, energij in vibracij in naj se vsa neželena energija spremeni v čisto svetlobo … In tako je storjeno. Hvala. Hvala. Hvala.«

Priporočam ti, da si to molitev vedno poveš tik pred spanjem, saj bo tako molitev še bolj učinkovita. Hvala (3x) na koncu si jaz vedno še dodatno povem (tega ni v originalni molitvi), saj tako še bolj izrazim hvaležnost Božanstvu. 🙂

P.S. Če te zanima še več o Ho’oponoponu, potem si preberi knjigi Ho’oponopono in Ho’oponopono in družinski odnosi.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.