Košarica

V košarici ni izdelkov.

Čas? Energija? Denar?

Pred kakšnima dvema mesecema sem bil na enem zanimivem seminarju, ki se je dotikal tudi Skrivnosti (knjiga in film z istoimenskim naslovom) ter zakona privlačnosti. Eno izmed vprašanj, ki jih je postavil predavatelj, je bilo tudi tole:

Komu namenjaš svoj ČAS, ENERGIJO in DENAR?

Mislim, da je to odlično vprašanje, če se morda sprašuješ o tem, kaj je tvoj smisel življenja, kakšno je tvoje poslanstvo na planetu Zemlja in v katero smer si želiš iti ter kaj je tisto, kar si najbolj iskreno in srčno želiš početi.

Vzemi list papirja (najboljše A4), razdeli ga na tri dele in zgoraj pri prvem razdelku napiši ČAŠ?, pri drugem ENERGIJA?, pri tretjem pa DENAR? Nato začni pisati, kar ti pride na pamet. Morda boš rabil celo dva ali tri liste. Piši brez razmišljanja ter presojanja zavestnega uma v smislu »prav« ali »narobe«.

Prepričan sem, da se v enem izmed odgovorov, ki se ti bodo porodili, skriva tudi smer tvojega življenjskega namena oz. poslanstva. Ko sem sam prvič naredil to vajo, sem se pri tistemu, kar je bilo napisano na prvem mestu razumsko upiral, a vendar sem popustil in se predal temu notranjemu navodilu oz. navdihu. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.