Košarica

V košarici ni izdelkov.

Življenje ti ponuja več

To, kar ima življenje pripravljeno za nas, nikoli ni tisto, kar mislimo. Življenje nam ponuja več, kot si lahko predstavljamo.

dr. Frank J. Kinslow

Včasih misliš, da imaš vse “pod kontrolo”, a kar spomni se, kolikokrat si si želel-a eno stvar, dobil-a pa si čisto tretjo, na katero sprva sploh nisi pomislil-a in nato si se čudil-a neskončni modrosti vesolja. Ko si v stanju božanskega občutka, dovoliš tem mogočnim silam vesolja, da te vodijo po poti življenja v tvoje najvišje dobro.

Če pogledaš v naravo boš ugotovil-a, da v naravi ni ravnih linij in da se ti ni potrebno naprezati ter veslati proti toku življenja. Preko božanskega občutka se le uskladi s temi silami življenja, ki vedno delujejo v tvojo korist.

Let Go & Let God, pogosto pravijo preko luže. Mislim, da je to še najboljši “motivacijski” nasvet, ki ga lahko dobiš na poti življenja, da se bo tvoje življenje odvijalo brez odvečne borbe in prekomernega napora.

Zato vsak trenutek živi svoje življenje v božanskem občutku, tako lahkotno, radostno in igrivo kot jadra orel visoko na nebu. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.