Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Zavedaj se, da si darilo

Začni se globoko v svoji duši in srcu zavedati, da si darilo ljudem, katerim vstopiš v življenje. Morda tega v tem trenutku še ne prepoznaš ali pa ne čutiš, toda resnično si darilo – darilo sebi, darilo drugim, darilo svetu, darilo vesolju.

Skleni, da boš povsod, kamorkoli greš in kamor te bo zanesla pot, oddajal-a pozitivno energijo, ljubezen, radost, srečo – skratka same čudovite energije. To lahko počneš na način, ob katerem sploh nihče ne bo vedel, da to počneš. Kako bi se svet spremenil, če bi v mislih neprestano imel-a naslednjo misel: »____________ (tvoje ime) ti si čudovito darilo. Rad-a te imam. Hvala.«

Ko srečuješ in spoznavaš nove ljudi na svoji življenjski poti, ne misli več, da si premalo ____________ (sam-a vpiši, kaj), da bi bil-a vreden-a njihove pozornosti in ljubezni. To, da »si premalo ___________«, ti je že od zgodnje mladosti vcepila družba v tvojo podzavest, medtem ko ti Vesolje (Bog, Prasila …) sporoča drugo, povsem drugačno videnje.

Vesolje že od tvojega rojstva ve, da si čudovito darilo, in to resnico ti poskuša sporočiti preko različnih virov, sporočil, ljudi, situacij … Ne zatiskaj si več oči in ušes pred temi sporočili in ozavesti enkrat za vselej – Jaz sem darilo.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.