Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako v 90 dneh postati popolnoma človeški?

Tokrat objavljam malo drugačen zapis. Gre za prevod 90 dnevnega programa dr. Franka J. Kinslowa o tem kako v 90 dneh postati popolnoma človeški.

Postati popolnoma človeški je lahko, ko enkrat doživiš ta trenutek – trenutek, ko tvoj Ev-občutek postane povsem avtomatičen, ko ga potrebuješ. Trajalo bo manj kot 90 dni, da dosežeš ta KE trenutek. Koliko 90 dnevnih obdobij si že imel-a v svojem življenju? Razmisli o miru in radosti, ki ju boš dosegel-a, če boš sledil-a preprostim navodilom v nadaljevanju. Pomembno je, da začneš takoj.

Torej, kaj narediti?

  • Igraj se s KE-jem preko celega dne. Mogoče boš na začetku rabil-a opomnike v obliki samolepilnih listkov, ki jih boš nalepil-a na okno, na hladilnik, na notranjo stran vetrobanskega stekla, na ogledalo v kopalnici, na računalnik … Kaj napisati na te opomnike? Nič! Naj te le spomnijo na čisto zavedanje, da postaneš zavesten-a Ev-občutka. Ko ti bo KE prišel v navado boš presenečen-a kako hitro in z lahkoto se bo pokazal Ev-občutek.
  • Izvajaj KE vsaj dva do trikrat na dan, vsaj 10 minut vsakič. Mnogi ljudje delajo KE takoj zjutraj, ko se zbudijo in preden gredo spat ter še enkrat nekje sredi dneva, da sprostijo stres in napetost.
  • Vsak dan izvajaj KE na čim več različnih načinov: Osnovni KE (fizični KE), KE z namero, KE na daljavo, čustveni KE, KE samemu sebi, KE za otroke, skupinski KE, KE za mir na svetu, KE za domačega ljubljenčka, KE za kamen, drevo, nebo, vrt …
  • Pogosto izvajaj KE za druge. Deli ga brezplačno naprej. Ne potrebuješ dovoljenja od nikogar, ker ti ne delaš nič. Torej samo izvajaj KE, veliko KE-ja.
  • Na bodi vezan na rezultate oz. ne išči rezultatov. Naj se sami pokažejo in te presenetijo. Preprosto le izvajaj KE in delaj svoja vsakodnevna pravila.
  • Uživaj in se zabavaj, ko izvajaš KE, kajti to je naravni izraz harmoničnega življenja, kako biti popolnoma človeški. In zapomni si – če ni lahkotno, potem to ni KE.

Če te zanima več o KE-ju si naroči knjigo dr. Franka J. Kinslowa Skrivnost trenutne ozdravitve.

Vir: Prosti prevod po zapisu na angleškem QE forumu.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.