Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Pohvala je balzam za dušo

Na področju osebne in duhovne rasti delujem že od leta 2001, kar pomeni, da letos teče že deseto leto deljenja izkušenj in nasvetov na tem področju. Vsi ljudje, tudi »motivacijski trenerji«, predavatelji, avtorji knjig rabimo kdaj spodbudo, pohvalo oz. kažipot, da smo na pravi poti.

V soboto 22. in 23. oktobra 2011 sem bil v Ljubljani v Cankarjevem domu na zanimivem seminarju, ki ga je vodil Mel Gill. Za tiste, ki ne veste kdo je Mel Gill – to je avtor knjižne uspešnice Meta skrivnost. Njegovo knjigo sem prebral že takoj ob izidu, tokrat pa sem imel tudi priložnost dobiti njegov podpis in v živo spregovoriti z njim nekaj besed.

Kakšni so bili moji vtisi? Mel Gill je prijeten, simpatičen in topel možakar, ki na življenje gleda s humorjem in tudi med samim seminarjem se je večkrat pošalil. Med podpisovanjem knjige Meta skrivnost me je Mel presenetil s čudovitim posvetilom: »Robert, you are an Inspiration to me as well to many, many others! Keep up the good work!«

Vedno, ko rabim kakšno spodbudo, toplo misel, kažipot, da sem na pravi poti se mi ljudje sami oglasijo, bodisi preko e-pošte, bodisi preko Facebooka. Tako sem pred dnevi, preko Facebooka, dobil tile dve navdihujoči sporočili:

Živijo! Zahvalil bi se ti rad za knjigo Tam, kjer je volja, tam je pot. Imamo tvoje knjige doma že nekaj let in po ne vem kakem slučaju sem jo vzel v roke v trenutku največje depresije. Začel sem jo brati ob ene 11 zvečer in jo prebral do jutra. Dvignila mi je voljo in energijo za nadaljevanje bojevanja z vsemi težavami in depresija je v celoti izginila. Hvala ti.

Pozdravljen Robert. Ob najtežjih trenutkih v življenju, ko sem bil na podu, mi je ob strani stala vaša knjiga. Čestitam, mi je dala mislit in me pripeljala k temu da sem počasi in vztrajno začel stvari spreminjati … počasi gre na bolje. Pa lep dan še naprej. Vesel sem da imam mamo tako duhovno razvito da mi je to predlagala.

Ponavadi sicer moje knjige več berejo ženske, a tokrat sta se oglasila moška, kar je še posebej pohvalno. V zadnjem času opažam, da tudi vse večje število moških dela na sebi in svoji osebni in duhovni rasti. Bravo fantje, kar tako naprej!

Knjigi Tam, kjer je volja, tam je pot in Življenjski diamant sta v fizični obliki že razprodani, a vseeno imaš priložnost obe knjigi kupiti preko moje spletne strani, v obliki e-knjige (elektronske knjige). Ob tej priložnosti sem oblikoval posebno ponudbo e-knjig in sicer ROBERTOV PAKET E-KNJIG, ki vključuje štiri moje odlične e-knjige po izjemno ugodni ceni. Če te zanima več – klikni tukaj!

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.