Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Susan Boyle in njene otroške sanje o pevski karieri

Vsakdo od nas je imel svoje otroške sanje, kaj bi rad postal, ko bo odrasel. Nekateri sledijo svojim sanjam, drugi zaradi spleta različnih okoliščin spet ne.

In potem pride nekdo v naše življenje, ki nam pokaže, da ni potrebno, da bi naše otroške sanje umrle – da jih lahko še vedno živimo in jih ustvarimo. Le odločiti se moramo in slediti svojemu srcu. Pri tem ni važno koliko let imamo, kakšna je naša izobrazba, zakonski stan, dohodki … pomembno je ali smo pripravljeni slediti svojemu notranjemu vodstvu in svojemu srcu.

Susan Boyle je 47 letna samska angleška gospodinja, ki živi sama s svojim mačkom z imenom Pebbles. V 47 letih življenja je ni nihče poljubil, nihče opazil, a vseeno je globoko v srcu nosila svoje otroške sanje – postati uspešna pevka.

Omenjena angleška gospodinja je pred dnevi nastopila v TV shovu “Britain’s Got Talent!”. Ko je prvič prišla na oder, ni nihče verjel v njene sanje ali z drugimi besedami – nihče ni verjel vanjo, saj s svojo pojavo ni izgledala kot zvezda. Pravzaprav, če dobro pomislimo, pogosto ljudi presojamo zgolj na podlagi zunanjega videza, obleke, pričeske … pozabimo pa na človekovo nevidno bistvo.

In potem je … Susan odprla usta in zapela. V tistem trenutku je dvorana, vključno s strokovno komisijo obnemela in celo večno neizprosni Simon Cowell je pokazal iskreno navdušenje. Kako je vse skupaj potekalo in kakšno navdušenje gledalcev in komisije je sledilo, pa si lahko ogledaš v videu.

Dovoli si še naprej slediti svojim sanjam!

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.