Košarica

V košarici ni izdelkov.

Sledite programu ljubezen ali programu strah?

Planet Zemlja, in s tem celotno vesolje, v katerem živimo, ima svoje zakonitosti delovanja, bivanja in obstajanja.

Če želimo živeti na način, da se nam začnejo uresničevati naše najgloblje srčne želje, je potrebno, da začnemo zavestno reprogramirati našo življenjsko – bivanjsko stvarnost.

Vsak človek je ustvarjalec, modrec ter mislec. Po svoji prvobitni naravi smo ljudje bitja ljubezni. Če želimo spremeniti svojo »resničnost«, je potrebno PROGRAM STRAH, ki je v zadnjem času v naših družbi vedno bolj prisoten, zamenjati s PROGRAMOM LJUBEZEN.

Spodaj je neke vrste »osebni manifest«, ki vam lahko pomaga pri reprogramiranju vaše podzavesti in življenjske stvarnosti. Naprej ga prosto preberite, nato pa si ga večkrat ponovite. Ob vsakem branju boste v sebi začutili energijo ljubezni in hvaležnosti.

Če boste tako začutili, ga lahko po potrebi tudi spremenite, nekatere besede, misli in stavke odstranite, druge pa zamenjate s svojimi. Pomembno je le to, da je tisto, kar je napisano, napisano v slogu ljubezni, hvaležnosti, radosti, in so predstavljeni pozitivni pogledi na življenje.

Kot rečeno, vam omenjeni »osebni manifest« lahko že s preprostim branjem dvigne vibracijo, vaše misli postanejo ljubeče, spoznate in prepoznate radost v sebi, postanete sproščeni, hvaležni … Reakcije, ki jih boste doživljali ob branju, bodo različne, vsekakor pa bodo presenetile v pozitivni smeri, kajti »osebni manifest« je namenjen širjenju svetlobe, radosti in ljubezni v vse dele vaših življenj.

OSEBNI MANIFEST

Jaz ___________________________ izjavljam, da sem bitje svetlobe, enosti in ljubezni. Od tega trenutka dalje bom med ljudmi širil spoštovanje, ljubezen, veselje in radost.

Z ljubeznijo sprejemam tudi ljudi, ki drugače razmišljajo, ki imajo drugačen pogled na življenje, ki imajo drugačno barvo kože ali drugačno veroizpoved. Vse energije, ki ne služijo mojemu višjemu namenu, nadomeščam z brezpogojno energijo ljubezni.

V svojem življenju se osredotočam na pozitivne stvari, globoko v sebi sem našel ljubezen, ki jo radostno delim naprej. Zavedam se, da je edina resnica brezmejna ljubezen, in da je vse ostalo iluzija. Sem v stiku s samim seboj, s svojim srcem, s svojim bitjem in z vsemi ljudmi v celotnem vesolju.

Izjavljam, da bom – ne glede na to, kaj se bo zgodilo v tem svetu – vedno po svojih najboljših močeh, zmožnostih in priložnostih širil brezpogojno energijo ljubezni. Tudi ko bom v svetu videl odsotnost ljubezni, bom še naprej sledil svoji poti radosti, veselja, enosti, miru in ljubezni.

Kamorkoli grem in s komerkoli govorim – vedno delujem v imenu ljubezni, in to božansko energijo širim naprej. Ljudje začutijo, da sem bitje ljubezni, zato tudi sami spremenijo vibracijo in postanejo ljubezen, veselje, radost in sočutje.

Vem da sem ljubezen, in tako se počutim, živim in se izražam do sebe in do vse okolice. V mojem DNK je prisotna brezmejna ljubezen, ki spreminja vsak atom mojega telesa v zdravje, srečo, obilje, neskončnost in enost z vsem. Jaz sem brezmejna ljubezen, zdravje in obilje.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.