Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kdo ustvarja?

Si prepričan, da ni plesalec tisti, ki ustvarja glasbo, na katero pleše? Ali ni kapitalist tisti, ki zgradi svoj imperij, še preden zasluži denar? Ali ni slikar tisti, ki ustvarja gore, ki jih vidi?

Karkoli si že želiš, naj najprej obstaja v tvojem umu. Predstavljaj si vsako podrobnost in njen namen, zidovi naj bodo resnični, dvorane naj imajo širino, denar v tvoji roki pa težo. In potem se bo zgodilo vse kar je potrebno, da to pride k tebi.

The Universe, www.tut.com

V e-mesečniku meseca septembra 2016 sem pisal o tem, kako se začne vsak projekt. Če si tega članka še nisi prebral, potem se naroči na brezplačni e-mesečnik in si ga preberi. V njem boš zagotovo našel spodbudo, da tudi ti začneš ustvarjati.

Ideje, ki jih dobivaš, to so darila vesolja, zato nikar ne odlašaj ter takoj stopi v akcijo in začni z udejanjanjem le-teh. Zveni, kot paradoks, a je izjemno pomembno – Spomni se, da je vse energija in zato tudi svojih idej energijsko ne posiljuj ter ne pritiskaj preveč, saj ima vse svoj “pravi čas”, da se manifestira. Torej, da povzamem – stopi v akcijo, a hkrati energijsko ne pritiskaj, da se določena stvar “mora” uresničiti točno sedaj.

Prepričan sem, da ti bo Vesolje na tej poti manifestacije obilno pomagalo. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.