Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Čas je za nov začetek

Slika zgodnjega jutra na Blejskem jezeru mi zelo lepo simbolizira nov začetek. Vsako jutro je priložnost, da začnemo znova, da naredimo nekaj, kar še nismo nikoli prej. Jasno nebo na sliki me spomni na to, da če sem resnično jasen, iskren in srčen v svojih namenih, takrat imam obilno podporo Vesolja.

Na področju osebnostne rasti delujem že od leta 2001, ko sem izdal svojo prvo knjigo Tam, kjer je volja, tam je pot. Moja prva spletna stran www.osebna-rast.com je bila postavljena prav s tem namenom, da se preko nje trži malo prej omenjena knjiga. Sčasoma so se začele dodajati nove vsebine in pričel je izhajati Brezplačen e-mesečnik Koraki do uspeha.

Po več kot 18-ih letih je čas za spremembo.

Dolgo časa sem razmišljal in nato sem sprejel odločitev, ki ni bila lahka. Spletna stran www.osebna-rast.com bo še naprej obstajala z vsemi svojimi vsebinami, vendar se na njej ne bodo dodajali novi članki. Vse nove vsebine (e-novice, blog zapisi, izobraževanja) bodo od slej na voljo preko www.robertgoreta.si.

E-novice, ki se po novem izdajajo preko www.robertgoreta.si sem simbolično poimenoval NOV ZAČETEK. Upam, da bodo tudi tebe, če se boš seveda naročil nanje, spomnile, da je vedno čas za nov začetek, da obrneš nov list v življenju in da začneš živeti in delovati zdaj. Vse prevečkrat se oziramo na svojo preteklost, a ne glede na to s kakšnimi preizkušnjami smo se srečevali ali se srečujemo, mi nismo naša preteklost.

Ključni trenutek za spremembo je ZDAJ. A ravno to, narediti spremembo, je izjemno težko, ker je veliko lažje ostati v coni udobja in ne narediti koraka naprej.

Na novi spletni strani želim ponuditi tiste najbolj aktualne vsebine in zato bo vsak naročnik na e-novice dobil različna uporabna orodja, da najde pogum, da začne znova.

Kot prvo bo dobil tri e-knjige in sicer SPOROČILO ZLATE RIBICE (za odrasle in za otroke) ter odločil sem se, da mojo knjigo VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!, ki je izšla leta 2005 in je sedaj že razprodana, podarim naročnikom na e-novice v obliki e-knjige. Hkrati pa bo vsak naročnik dobil še 4-tedenski e-tečaj KORAK NAPREJ. Več o tem si lahko prebereš tukaj.

Potrudil se bom, da bodo vsebine na blogu redno ažurirane in naročniki na e-novice boste takoj obveščeni o novih objavah in ostalih aktualnih novostih.

Predlagam, da me spremljaš tudi preko Facebooka in Telegrama, saj tudi tam objavljam zanimive in navdihujoče zapise.

Seveda pa si s svojimi vprašanji, prebliski, mnenji in tudi idejami za poslovno sodelovanje, vabljen, da se oglasiš preko e-pošte.

Hvala, ker si prebral ta zapis. Naj te spremlja obilje radosti, smeha in zdravja ter upam, da se kdaj srečava tudi v živo na katerem mojem predavanju, seminarju ali delavnici. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.