Košarica

V košarici ni izdelkov.

Tvoje življenje je posebno

Ko umrem, bom šel na posebno mesto. Vendar bom poskrbel, da bo moje življenje posebno dokler sem še tukaj.

Payne Stewart, profesionalni igralec golfa

Vsako življenje je posebno na svoj način. Moje, tvoje … od kogarkoli. Nikoli si ne dovoli, da bi nekaj »odlašal« na jutri, češ jutri bo še (ena) priložnost. Zaživi v tem trenutku, brez »če«, »ampak«, »ko«, »ne znam«, »ne zmorem«, »nisem dovolj« … saj veš, brez vseh izgovorov, ki se ti prikradejo v misli, ko je potrebno nekaj storiti.

Nikoli ne veš koliko teh »posebnih trenutkov« še imaš na voljo, zato jih preživi polno. Bodi 100 % prisoten v tem, kar trenutno počneš. Čuječnost je tista, ki ti lahko pomaga, da ne živiš v preteklosti ali v neki upajoči prihodnosti, temveč v čudoviti sedanjosti. Vse, kar imaš na voljo je sedanji trenutek in to, kar v tem trenutku počneš.

Ko bereš ta moj zapis, bodi polno prisoten, ne razmišljaj o tem kaj vse moraš še danes postoriti ali kam še iti, naj bo ta trenutek, ko bereš ta zapis res VSE, kar v tem trenutku delaš.

Naredi si vsak trenutek poseben, drugačen, polno ga začuti in občuti in prepričan sem, da boš kmalu opazil spremembe v tvojem življenju. Razmišljal boš drugače, čutil drugače in korak za korakom se bodo začele dogajati subtilne spremembe, kar bo vodilo do tega, da se boš nekega dne zbudil in si dejal: »Da, moje življenje je res posebno!«

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.