Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Seminar SR(E)ČNA RETORIKA

srecna-retorika-seminar

Bi želel tudi ti na dvodnevnem intenzivnem seminarju SR(E)ČNA RETORIKA dobiti znanje, tehnike in orodja za učinkovito uporabo srčne, iskrene in prepričljive komunikacije?

robert-izola-2020-1
Robert Goreta

Če je tvoj odgovor DA, potem beri naprej predstavitev seminarja, ki ga bom vodil. Če me še ne poznaš – moje ime je Robert Goreta in že od leta 2004 uspešno vodim tečaje in seminarje javnega nastopanja. Na področju govorništva sem pridobil številne izkušnje in bolj ko sem preučeval javno nastopanje, govorništvo in komunikacijo, bolj sem ugotavljal, da brez srca tudi tukaj ne gre.

Energija srca, iskrenost in čustva so temelji na katerih gradi uspešen govornik in s takšnim pristopom se dotakne poslušalcev in jih navduši. Spoznal sem, da brez, da se čustveno in energijsko uravnovesiš ter spremeniš svoja (pod)zavestna prepričanja ni vrhunskega javnega nastopa.

Spominjam se prvega javnega nastopa, ki sem ga imel v srednji šoli. Zagotovo sem vsaj trikrat prebral knjigo o tem kako uspešno javno nastopati in govoriti. Mislil sem, da bom lahko le z branjem se naučil uspešno izvesti predstavitev, a sem se motil. Tako sem celoten govor, ki je bil natipkan na sedmih straneh – prebral. Da, prav ste slišali – prebral sem ga. Če sem iskren – dejansko sem ga prebral monotono, brez čustev, energije in navdušenja. In seveda si niti enkrat nisem upal pogledati svoje publike.

Po vsem tem »mučenju« na govorniškem odru sem se odločil, da poiščem način, kako govoriti prosto, iz srca in brez vnaprej zapisanega govora, le s pomočjo opornih točk. Ni šlo gladko, bili so vzponi in padci, nekateri so mi tudi rekli, da je zaradi moje naglušnosti praktično nemogoče, da postanem dober govornik. A nisem se vdal, vztrajal sem in uspelo mi je. Tremo sem zmanjšal na minimum, govorim na način, da povem to, kar čutim in vedno v svoje javne nastope, govore, predstavitve in delavnice ter seminarje vnesem svoje lastne izkušnje.

Če si se tudi ti prepoznal v zgornjem opisu ali pa si morda že celo obupal, da bi postal uspešen (so)govornik, se mi pridruži na seminarju SR(E)ČNE RETORIKE, ki ga vodim. Imel boš vsaj 4 javne nastope, domačo nalogo, govoril improvizirano in tako korak za korakom krepil svojo samozavest, pogum, srčnost in jasnost izražanja.

razlogi-srecna-retorika-2019

Kaj pravijo navdušeni udeleženci seminarja?

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Seminarja sem se udeležila zaradi strahu pred javnim nastopanjem. Že prvi dan seminarja sem videla, da to ni samo seminar, ampak je šola za srečno življenje. Robert, hvaležna sem ti za vse napotke in pozitivno energijo. Veselim se prihodnjih srečanj s tabo.
Tjaša Milošič
Tehnični direktor Tiko PRO, d.o.o.
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Nisem si mislila, da bom kdaj obiskala seminar retorike … Nekako sem mnenja, da naj bo vsakdo to, kar je, pristen in to je najboljša retorika na odru. In prav zato me je Robertov seminar SR(E)ČNA RETORIKA totalno impresioniral! Ima popolnoma drugačen pristop, poudarja čustvenost, srce, čutenje …
Petra Škarja
Podjetnica in predavateljica, avtorica knjig.
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Seminarja sem se udeležila zato, ker sem se želela naučiti tehnik za bolj sproščeno javno nastopanje. Res sem navdušena nad celovitim pristopom, s katerim smo se naučili uravnati svoje energije v telesu in misli, saj je to ravnovesje v nas ključno, za uspešen zunanji nastop. Vesela sem, da smo se lotili vzorcev v naši podzavesti in prepričanj, ki nas ovirajo pri samozavestnem nastopu. Hvaležna sem, da smo se naučili načine kako svoji podzavesti sugerirati svoja hotenja in želje.
Ana Maria Marciuš
Absolventka podiplomskega študija

Kateri so termini seminarja?

Ljubljana

Izobraževalni center GNEZDO, Štula 10, Ljubljana.

Torek, 16. 5. 2023, od 17.00 do 21.00 ure (prvo srečanje)
Torek, 23. 5. 2023, od 17.00 do 21.00 ure (drugo srečanje)

Med prvim in drugim srečanjem je nekaj dni pavze, saj dobite domače naloge in se pripravite na javne nastope.

Seminar vodi Robert Goreta.

Kakšni bodo tvoji govori po seminarju?

S pomočjo seminarja SR(E)ČNA RETORIKA boš svoje govore, predstavitve in komunikacijo z ljudmi znal izpeljati bolj sproščeno, z veliko mero navdušenja in veselja. Spoznal boš kako tvoja energija in neverbalna komunikacija vplivata na jasnost, suverenost in prepričljivost tvojega javnega nastopa. Po eni strani se bomo učili kako biti srčen (so)govornik, po drugi strani pa bomo preko retoričnih spretnosti v svoje življenje vnesli več sreče.

SR(E)ČNA RETORIKA je seminar celovite osebnostne, čustvene, govorniške in duhovne preobrazbe.

Ko boš zaključil seminar, boš imel nov pogled nase, na svoje talente, sposobnosti, medosebne odnose, čustva in govorniške sposobnosti. Prepoznal se boš v drugačni luči in začel delovati iz srca. SR(E)ČNA RETORIKA ne bo spremenila le tvojega javnega nastopanja in komunikacije, pač pa tudi tvoj pogled na življenje.

Ali je seminar primeren tudi zate?

Seminar je primeren za vsakogar, ki pri svojem delu uporablja kakršnokoli komunikacijo – osebno, telefonsko ali elektronsko. Primeren je tudi, če bi rad vzpostavil boljšo komunikacijo s samim seboj in svojo intuicijo ter izboljšal svojo samopodobo. Udeleženci po zaključku seminarja poročajo o izboljšanju komunikacije na delovnem mestu s svojimi sodelavci ter nadrejenimi, pa tudi v zasebnem življenju se jim začenjajo dogajati pravi mali čudeži, saj svoje zamisli in predloge izražajo jasno, z veliko mero srčnosti in iskrenosti.

Kako poteka seminar?

Vsako izobraževanje – predavanje, seminar ali delavnico, ki jo organiziram vedno prilagodim ciljni skupini, kar pomeni, da niti en seminar ni enak drugemu. Na začetku vsakega seminarja vsi udeleženci izpolnijo tudi poseben vprašalnik.

1. srečanje (16. 5. 2023, od 17.00 do 21.00)

  • 1. del – SPREMEMBA (POD)ZAVESTNIH PREPRIČANJ + vaje
  • 2. del – PRAKTIČNI NAPOTKI ZA USPEŠEN JAVNI NASTOP + govorni nastopi

2. srečanje (23. 5. 2023, od 17.00 do 21.00)

  • 1. del – ENERGIJSKA IN NEVERBALNA KOMUNIKACIJA + govorni nastopi
  • 2. del – RAZVOJ USTVARJALNOSTI, VAJE ZA GLAS + govorni nastopi

Seminar SR(E)ČNA RETORIKA organiziramo za manjše skupine največ do največ 10 udeležencev. Na ta način je kvaliteta dela še večja, saj lahko vsak udeleženec pridobi s pomočjo številnih vaj kar največ.

Prednost seminarja SR(E)ČNE RETORIKE pred ostalimi seminarji, ki se izvajajo v Sloveniji, je v tem, da k udeležencem pristopam celostno, vsebino predavanega in vaj prilagajam trenutnim potrebam in željam ter specifikam posameznika.

Kdo te bo vodil skozi seminar SR(E)ČNA RETORIKA?

Skozi seminar te bo vodil Robert Goreta. Imam že več kot 18 letne izkušnje z javnim nastopanjem ter vodenjem različnih predavanj, seminarjev in delavnic s področja osebnostne rasti, retorike, komunikacije in medosebnih odnosov. Več o mojem delu si lahko prebereš na www.robertgoreta.si in na www.osebna-rast.com.

Udeleženci izobraževanj po vsakem predavanju, seminarju ali delavnici, ki ga vodim domov odidejo polni navdušenja, optimizma in z ogromnim zaupanjem v svoje zmožnosti.

Kolikšna je tvoja investicija v izobraževanje, kdaj poteka in kako se prijaviš?

LJUBLJANA

Dvodnevni intenzivni seminar SR(E)ČNA RETORIKA bo potekal 16. 5. in 23. 5. 2023, vsak dan med 17.00 in 21.00 uro, v Izobraževalnem centru GNEZDO, Štula 10, Ljubljana.

Tvoja investicija aktivno in intenzivno izobraževanje, ki poleg podajanja praktičnega znanja in izkušenj predavatelja, diplome o uspešno opravljenem izobraževanju, vključuje tudi veliko različnih vaj ter gradivo s povzetkom izobraževanja, znaša 180 €. Študentje, dijaki ter brezposelne osebe se lahko seminarja udeležite že za 140 €.

Možno je tudi plačilo na dva obroka.

Vsak udeleženec dobi poleg SEMINARSKEGA GRADIVA tudi PAKET NAVDIHA, ki vključuje e-knjigi TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT in SRČNE ZGODBE.

PRIJAVE se zbirajo do zapolnitve prostih mest. Pomembno! Na seminarju je zaradi večje kvalitete dela na voljo prostora le za največ 10 udeležencev.

S pomočjo Seminarja SR(E)ČNA RETORIKA boš znal med javnim nastopanjem resnično uživati, se bolje povezati ne samo s publiko, ki jo nagovarjaš, temveč tudi s samim seboj in svojo intuicijo. Na ta način boš obdržal pozornost sogovornika, se mu lažje približal, ga začutil in postal prijeten, iskren in srčen sogovornik.

Vabljen, da z udeležbo na seminarju SR(E)ČNA RETORIKA tudi ti prebudiš svoj speči potencial navdušenega govorca, ki s svojim zanosom, energijo, karizmo in osebnostno močjo prebuja dobro tudi v drugih ljudeh!

Veselim se srečanja s teboj!

Robert Goreta