Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako se tuširajo moški in kako se ženske?

Razlike med moškimi in ženskami že od nekdaj obstajajo. Še posebej je to očitno v kopalnici, saj imamo moški nekoliko drugačne navade tuširanja kot ženske.

O razlikah med moškim in ženskim tuširanjem še posebej duhovito pišeta Alan in Barbara Pease v knjigi ZAKAJ MOŠKI LAHKO OPRAVIJO LE ENO NALOGO HKRATI … IN ZAKAJ ŽENSKE NIKOLI NE UTIHNEJO.

Spodaj je tekst, že pred tem pa si lahko ogledate še video. Obilo zabave in smeha vam želim!

KAKO SE TUŠIRATI KOT ŽENSKA?

Slecite se in oblačila ločeno pospravite v koše za pranje perila: ločite svetlo, temno, belo, naravne materiale, umetne materiale. V kopalnico pojdite v dolgi kopalni halji. Če vas na poti vidi mož, prekrite vsak gol del telesa in pohitite. V ogledalu si oglejte svoje ženske obline in potisnite trebuh ven. Potožite, da ste se spet zredili.

Stopite pod tuš. Pripravite si krpo za obraz, krpo za telo, krpo za zadnjico, dolgo brisačo, brisačo za na tla, kamen za trdo kožo. Lase si dvakrat umijte s šamponom iz kumaric in grenčice z dodatkom 83 vitaminov. Na lase nanesite utrjevalec iz kumaric in grenčice z dodatkom naravnega žafranovega olja. Pustite, naj deluje 15 minut. Obraz si deset minut umivajte z zdrobljeno peško marelice, dokler ne bo živo rdeč.

Preostalo telo si umijte ingverjevim in pomarančnim tekočim milom. Vsaj petnajst minut si izpirajte utrjevalec za lase, da kaj ne ostane na glavi. Obrijte se pod pazduhami in po nogah. Premislite, ali si ne bi obrili tudi mednožja, toda potem se raje odločite za odstranjevanje dlak z voskom.

Glasno zakričite, ko mož spusti vodo na stranišču in se pritisk pod tušem zmanjša, voda pa je v hipu vroča kot krop. Zaprite tuš. Obrišite vse površine v kabini. Kjer so zametki plesni, nanesite zaščitno sredstvo. Stopite iz kabine. Obrišite se z brisačo, ki meri najmanj toliko kot afriška celina.

Skrbno preverite celotno telo, če ni kje ostala kakšna kapljica vode. V spalnico se vrnite v dolgi, tesno zavezani spalni halji in z brisačo, ovito okoli glave. Če vas vidi mož, prekrijte vse gole dele telesa, potem pa se zaprite v spalnico in se oblačite uro in pol.

KAKO SE TUŠIRATI KOT MOŠKI?

Sedite na posteljo, slecite se in obleko pustite, kjer je padla. Goli se sprehodite do kopalnice. Če vas vidi soproga, ji pobinglajte s svojim orodje in zavpijte: ‘Huu, huu!’

Poglejte se v ogledalo, napnite prsi in občudujte svojo atletsko postavo. Navdušujte se nad velikostjo penisa, popraskajte se po jajcih, potem pa povohajte prste. Stopite pod tuš. Ne vznemirjajte se zaradi krp, ne potrebujete jih.

Umijte si obraz. Umijte se pod pazduhami. Zakrohotajte se, ko zaslišite, kako vaše prdenje odmeva po kabini. Umijte si jajca in okolico. Umijte si zadnjico in pustite, da vam milo ostane na dlakah. Lase si umijte s šamponom, nikar pa ne uporabljajte utrjevalca.

Ko so lasje našamponirani, si naredite čirokeško pričesko, odprite kabino in se oglejte v ogledalu. Polulajte se in poskusite s curkom zadeti odtočno odprtino. Splaknite se in stopite iz kabine. Ne vznemirjajte se, če so tla mokra, ker so bila vrata kabine ves čas na pol odprta. Delno se obrišite.

Poglejte se v ogledalu, napnite mišice in se ponovno navdušujte nad velikostjo svojega orodja. Vrata kabine pustite odprta, mokro brisačo pa na tleh. Luč v kopalnici naj ostane prižgana, prav tako ne izklapljajte sušilca za lase.

Z brisačo okrog bokov se vrnite v spalnico. Če stopate mimo soproge, si brisačo snemite, zgrabite orodje v roke in zavpijte: ‘Uaaa, miškica!’ in penis usmerite proti njej. Dvakrat prdnite. Oblecite tisto, kar ste imeli na sebi že včeraj.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.