Košarica

V košarici ni izdelkov.

Kako pritegnemo tisto, kar si želimo?

Po Zakonu Privlačnosti je vsak človek »živi magnet« in tako ljudje v svoje življenje privabljamo ljudi, stvari in situacije, ki so v skladu ne samo z našimi prevladujočimi mislimi, temveč tudi z našo energijo oz. vibracijo, ki jo oddajamo.

Intenziteta naše misli, prežeta z močnimi čustvi, nosi v sebi izjemno energijsko privlačnost in sposobnost manifestacije, tako da v svoje življenje pritegnemo tisto, kar si želimo in tudi tisto, česar si ne želimo. Marsikdo si sam pri sebi reče, da tistega, kar si ne želi, da le-tega ni sam privabil v svoje življenje, toda resnica je malo drugačna – ljudje smo ustvarjalci svoje resničnosti, ki jo ustvarjamo s svojimi mislimi, besedami in dejanji.

Svojo ustvarjalno moč lahko vsakodnevno uporabimo za ustvarjanje nekaj dobrega, lepega, obilnega, pozitivnega, nečesa, kar nas osrečuje, razveseljuje in nam daje energijo. Ravno tako pa svojo ustvarjalno moč lahko uporabimo v destruktivni smeri – ustvarjamo žalost, bolezen, nesrečo, pomanjkanje. Na svetu so ljudje, ki ure in ure vsakodnevno razmišljajo o svoji nesreči, bolezni, o tem kako so drugi (država, okolica, ljudje, mesto …) »krivi« za njihovo pomanjkanje, bolezen, nesrečo.

Če želimo na naši življenjski poti iti v smer, v katero nas vodijo srce, intuicija, notranji vzgibi, želje – potem se moramo izključno usmeriti in energijsko uskladiti na tisto, kar si želimo. Energije, kot so strah, dvom, nezaupanje, moramo pustiti ob strani, kajti tisti, ki najbolj govori o bolezni, bolezen ima, tisti, ki pa najbolj govori o blaginji, blaginjo tudi ima.

Sedaj, ko smo seznanjeni s tem, da s svojimi mislimi, besedami in dejanji ustvarjamo svoje življenje in situacije, ki na pridejo na pot, lahko začnemo to mogočno orodje – Zakon Privlačnosti, uporabljati v konstruktivno smer – v smer tistega, kar si želimo, da izkusimo oz. da pride v naše življenje.

Človek, ki jasno ne izrazi svoje namere, svojih želja, se ne premakne nikamor. Leta in leta je tam, kjer je vedno bil, pri tem pa ni važno ali govorimo o zdravju, blaginji, medosebnih odnosih … Pa povejmo primer iz poslovnega življenja.

Danes ob 15.00 uri ste se namenili poklicati potencialno stranko po telefonu. Večina ljudi preprosto naredi tako, da vzame telefon v roke, pokliče potencialno stranko in se prepusti toku dogodkov, pred samim klicem pa si ne vzame niti minuto, da bi razmislila o tem, kaj si želijo od tega telefonskega pogovora, kako bodo začeli pogovor – skratka pozabi na to, kaj je sploh namen oz. cilj tega pogovora. Brez jasnega namena telefonskega pogovora se med pogovorom vrtimo kot mačka okoli vrele kaše.

Želimo stranko informirati o naših proizvodih? Potem bomo uporabili pristop, ki nam bo omogočil, da bomo stranki čim bolj enostavno, jasno in razumljivo predstavili našo ponudbo. Morda pa imamo drug namen – s stranko se želimo dogovoriti za predstavitev ali sestanek – v tem primeru bomo spet drugače komunicirali po telefonu. Naš namen pa je lahko tudi, da že v prvem telefonskem pogovoru potencialni stranki prodamo naše proizvode oz. Storitve.

Problem pri telefonskih pogovorih (pa tudi pri sestankih v živo), je pogosto v tem, da se na pogovor (sestanek) nismo dovolj pripravili, da nismo jasno razmislili o našem namenu (cilju) in tako se tudi celotna komunikacija ni razvila na način in v smer, ki smo si jo želeli. Moč našega namena je v bistvu Zakon Privlačnosti, ki deluje v praksi.

Primerov, ko z jasnim namenom, ciljem, vizijo pritegnemo tisto, kar si želimo, je ogromno. Vsi, ki berete te vrstice, imate v svojem življenju kakšen primer, ko vam je z močnim namenom, ciljem, ko ste vedeli, kaj želite imeti, narediti, doseči, uspelo praktično nemogoče. Zakon Privlačnosti je tako zelo vtkan v naše življenje, da se njegove prisotnosti včasih sploh ne zavedamo, pa vendar ta univerzalni zakon vedno deluje.

Razlika med uspešnimi in neuspešnimi (kaj pojmuje kot uspeh in neuspeh – to je prepuščeno vsakemu posamezniku), je ravno v tem, da uspešni zavestno uporabljajo svoj namen, cilje, čustva, pričakovanja, želje … in tako zavestno v svojih življenjih »poženejo« Zakon Privlačnosti. Ljudje smo lahko kot roboti – dan za dnem vse počnemo avtomatizirano, brez namena, brez ciljev, brez vizije, brez želja, vendar – če bomo tako delovali, premika v želeno smer ne bo in ostali bomo tam, kjer smo.

Za spremembe v naših življenjih moramo nekaj storiti tudi sami, poslušati samega sebe, svoje srce, svoje srčne želje. Ko ugotovimo, kaj si srčno želimo, ko spoznamo svoj namen, cilje, vizijo, poslanstvo ter ko se vibracijsko uskladimo z vsem tem, ko to res zaživimo v svojem življenju, takrat se začnejo dogajani spremembe in želeno pride do nas.

Od danes dalje se zavestno (namensko) posvetite ustvarjanju tistega, kar si v življenju želite, kajti to je pot do manifestiranja želenega.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.