Košarica

V košarici ni izdelkov.

Robertov paket pesmi

Original price was: 25,80 €.Current price is: 12,90 €.

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,90 €

ROBETOV PAKET PESMI je zanimiva, poučna in navdihujoča pesniška zbirka. V njej je zbranih 176 motivacijskih in inspiracijskih pesmi. Vsaka od njih nosi svoje posebno sporočilo, zgodbo in navdih.

  • Število strani: 207 – Format: 21 x 30 cm
  • Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Pomembno! ROBERTOV PAKET PESMI ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, pesmi berete s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

Kategorije: , ,

NEKAJ MISLI IZ UVODA E-KNJIGE PESEM, NAVDIHNI ME

Draga bralka, dragi bralec!

Tokrat te prvič preko mojih knjig oz. e-knjig nagovarjam neposredno – s tikanjem. Zakaj? Preprosto, ker se mi zdi, da lahko na ta način še najbolj neposredno, preprosto in prijateljsko pristopim do tebe.

Pred časom sem že izdal podobno e-pesniško zbirko z naslovom Prebujenje srca in duše. V njej so zbrane več ali manj vse ljubezenske, prijateljske, osebne, motivacijske in inspiracijske pesmi, ki sem jih napisal v letih 1999 – 2012.

Tokrat je pred teboj e-pesniška zbirka, katere glavni namen je prebuditi tvojo zaspano dušo in v tvojo podzavest naseliti pozitivne misli ljubezni, radosti, smeha in navdušenja.

Ali si vedel-a, da se s tem, ko na radiu ali TV-ju poslušaš določeno pesem, tvoje razpoloženje spremeni v skladu z njo? Velika večina pesmi, ki jih slišiš preko TV-ja ali radia, je ljubezenskih, o neuslišani ljubezni, o tem, kako sta se dve osebi razšli in kako se je potem v pevčevo dušo naselilo razočaranje nad življenjem.

Veš, vsakomur od nas, tudi meni in tebi, se zgodi, da si kdaj pa kdaj »poklapan-a« in žalosten-a ter naveličan-a vsega. Ampak iz tega »blata« se lahko izkoplješ le, če se usmeriš na pozitivno. Dejansko je vsak dogodek, ki se je odvil v tvojem življenju, bil tukaj zato, da bi se iz njega nečesa naučil-a in osebnostno rasel-a.

Če si »šolo« uspešno oddelal-a, potem se podobna energijska izkušnja ne bo več odvila v tvojem življenju. Če si na izpitu »šole življenja« tokrat padel oz. padla, pa se bo določena situacija v tvojem življenju ponavljala toliko časa, dokler se ne boš končno naučil-a lekcije. Ko je lekcija uspešno opravljena, določene situacije in določeni ljudje dobesedno »odvibrirajo« iz tvojega življenja, saj niso več na tvoji valovni dolžini.

Tvoje misli imajo veliko moč in tvoja podzavestna prepričanja usmerjajo tvoje življenje. S pesmimi, nasmehom, smehom, plesom, radostjo, igrivostjo, otroškostjo, radoživostjo … korak za korakom dviguješ svojo vibracijo.

Preostanek Uvoda si lahko preberete v e-knjigi, celoten opis e-knjige vključno s kazalom in nekaterimi pesmimi pa se nahaja tukaj.

NEKAJ MISLI IZ UVODA E-KNJIGE PREBUJENJE SRCA IN DUŠE

Pred vami je zanimiva, poučna in navdihujoča pesniška zbirka, ki je zagotovo drugačna od ostalih podobnih, ki ste jih kdajkoli prebrali. Po štirih knjigah s področja osebne in duhovne rasti je prišel čas, da končno napišem in podelim s svetom tisto, kar si moje srce in duša že dolgo časa želita.

Mnogo let sem hodil po svoji življenjski poti, ne da bi prisluhnil najglobljim vzgibom svoje duše in srca. Ne glede na to »čakanje« sem prepričan, da je vse na svojem mestu in da se je ta preobrazba zgodila ob pravem času.

Medtem ko pišem te uvodne vrstice, v sebi občutim mir, veselje, radost in navdušenje. Zdi se kot da bi lahko po vseh teh letih »iskanja« lahko olajšano in hkrati radostno rekel: »Končno doma.«

Pesmi, ki se nahajajo v knjigi, so nastajale več kot 12 let. Prva, upam da se prav spomnim, je bila napisana poleti leta 1999, in sicer ima naslov Neke poletne noči. Nato je sledilo manjše ustvarjalno »zatišje«, spet pa sem bil zelo pesniško razpoložen od jeseni leta 2008 dalje. Nekatere pesmi sem pisal tudi po več mesecev, kajti prvo, kar se mi je porodilo, je bil le naslov pesmi. Tako je bila »datoteka«, ki je vsebovala le naslov pesmi, kar nekaj časa shranjena v posebni mapi na računalniku, dokler ni »prišel« navdih še za preostanek pesmi.

Spet druge pesmi in misli so nastale dobesedno v »trenutku«, se pravi v petih ali desetih minutah. Navdih je prišel »iz zraka« in besede sem hitro »skracal« na list papirja, včasih celo tako neberljivo, da sem se moral res potruditi, da sem razvozlal besedilo. Iz teh listkov sem potem verze prepisal na računalnik in v nekaj letih se je tako nabralo več kot 90 različnih pesmi. Če sem povsem natančen, jih je v pesniški zbirki objavljenih točno 99. Ker so mnoge od njih resnično navdihujoče ter polne pozitivne energije, ljubezni in optimizma, sem se odločil, da jih izdam v pesniški zbirki.

Ne spomnim se točno, v kakšnem vrstnem redu so posamezne pesmi nastajale, so pa vse, ne glede na to, v katerem jeziku so napisane, v knjigi razvrščene po nekem »približnem« kronološkem zaporedju, od »najstarejše« do »najmlajše«. Nekatere so ljubezenske, druge so motivacijske, tretje afirmacijske … vsaka pesem pa nosi svoje sporočilo. Morda boste tudi opazili in začutili, kako pesmi in misli postajajo energijsko močnejše in jasnejše, bolj ko so »nove«.

Preostanek Uvoda si lahko preberete v e-knjigi, celoten opis e-knjige vključno s kazalom in nekaterimi pesmimi pa se nahaja tukaj.


Zakaj je ROBERTOV PAKET PESMI izdan kot e-knjiga?

Eden od razlogov je ta, da se nam kdaj zgodi, da pesmi hočemo sprintati, jih prilepiti na svojo »tablo vizij« ali imeti zraven računalnika, jih gledati zjutraj zraven ogledala. Sedaj imate idealno priložnost, da najbolj navdihujoče pesmi, ki so se vas dotaknile, vas navdihnile in vas vibracijsko dvignile, preprosto sprintate in jih imate blizu sebe – zraven računalnika, v torbici, na tabli vizij, na nočni omarici, na hladilniku, ob ogledalu … ali kjerkoli pač sami želite in čutite.

Skozi pesmi in glasbo najlažje dvignemo svojo vibracijo in se iz žalosti ali obupa preusmerimo v veselje in optimizem. Pesmi se lahko naučite na pamet, lahko samo eno kitico, dve kitici, ali pa le en sam verz. Možnosti in načinov je veliko in najboljše bo, da prisluhnite svojim notranjim vzgibom.

Avtorjeva želja je, da tudi bi se te pesmi tudi dale zapeti in uglasbiti. Pravzaprav ima v svojih mislih za vsako pesem že melodijo, katero je potrebno spraviti le še na papir. Sam se pri svojem pesniškem ustvarjanju ne ozira na »jezik«, kajti poezija in glasba ne poznata barve kože, ne poznata jezikovnih pregrad, sta dobesedno »timeless« in »placeless«. Pesmi so v treh različnih jezikih (slovenščina, hrvaščina in angleščina).