Košarica

V košarici ni izdelkov.

Odličen napitek za možgane, moč in koncentracijo

Odkar aktivno sodelujem pri spletnih straneh SuperHrana in PresniProteini, so del mojega vsakdanjega jedilnika postali tudi odlični veganski presni proteini Sunwarrior.

Ker sem »čokoholik«, je moja prva izbira seveda Warrior Blend z okusom čokolade, ki je okusen, hranljiv, nasiten in polnovreden obrok, bodisi za zajtrk, malico ali večerjo.

Ko sem pred več kot 20-imi leti hodil na fitness, kaj takega na našem trgu žal ni bilo moč najti. Ne glede na to, ali si aktivni ali rekreativni športnik oz. športnica – priporočam ti, da še sam-a poskusiš Sunwarrrior presne proteine.

sunwarrior-napitek-cokolada

Moj najljubši recept je naslednji:

Postopek priprave: V 2 dcl vode stresi dve žlički oluščenih konopljinih semen, dodaj eno merico Warrior Blend proteinov in nato to zmiksaj (jaz uporabljam palični mešalnik). Potem dve banani (po možnosti bio) nareži na kolobarčke in jih dodaj v napitek ter vse skupaj zmiksaj. Po želji lahko dodaš še kanček cimeta v prahu, kar bo še izboljšalo okus.

To je to, in vse, kar lahko še dodam je – dober tek! 🙂

Omenjeni napitek je odličen za možgane, saj oluščena konopljina semena vsebujejo veliko magnezija. Vse o sestavinah Warrior Blenda, pa si lahko prebereš tukaj.

Warrior Blend proteine lahko vmešaš v katerikoli sok ali smoothie, tako da je uporaba le-teh praktično neomejena in vse je prepuščeno tvoji kreativnosti. Če imaš kakšen svoj recept s presnimi proteini Sunwarrior – lahko ga objaviš v komentarju pri tej objavi.

P.S. Kaj storiš z vodo, potem ko očistiš palični mešalnik ali blender? Priporočam ti, da te vode ne zavržeš, temveč da z njo zalivaš rože na balkonu ali v stanovanju. Sam sem ugotovil, da rože s tem »gnojilom« rastejo precej bolj bujno in cvetoče. 😉

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.