Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.

Film za vse plesne navdušence

Pred kakšnimi tremi leti sem »po naključju« (itak vemo, da naključij ni in da vse na-ključ-je) vklopil TV, ko se je ravno začel film Zapleši z mano (Dance With Me), ki je bil posnet leta 1998. Nekaj pri tem filmu in sami zgodbi me je pritegnilo kot magnet, tako da sem si ga ogledal do konca. Še dandanes sem hvaležen za ta »naključni« vklop televizorja. 🙂

Glavni junak, talentirani kubanec Rafael (igra ga legenda latino plesov Chayanne), osvaja srca s svojim strastnim in spontanim načinom plesa. V filmu ne gre le za ples, temveč tudi za romantično ljubezensko zgodbo med glavnim junakom Rafaelom in plesalko Ruby (igra jo bivša miss ZDA Vanessa L. Williams), ki spet želi oživiti svojo nekdanjo blestečo plesno kariero.

V filmu zasledimo tako plesno tehniko, kot tudi neovirana čustva ter čutne, strastne in igrive plesne vložke, ki so fantastični. Vsekakor pa zmaga scena iz kluba, katero si lahko ogledaš v spodnjem videu.

P.S. Če bi moral izbrati en plesni film, ki ga lahko vzamem s seboj na samotni otok, potem bi to zagotovo bil Dance With Me.

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.