Košarica

V košarici ni izdelkov.

Film o Gersonovi terapiji

V filmu Dying To Have Known (Umirati, da bi vedeli) se je Steven Kroschel podal na 52 dnevno pot, da dokaže, da obstaja naravno zdravilo za raka in druge kronične bolezni. Film, ki ga je posnel na tem popotovanju odgovarja na vprašanje kdo je bil Max Gerson in zakaj je bil kljub izjemnemu uspehu pri zdravljenju rakavih in kroničnih bolnikov (več kot 90% uspešnost), dobesedno »utišan« s strani uradne medicine, znanstvenikov in vplivnih ljudi.

Pri nas je pred mesecem dni izšla knjiga GERSONOVA TERAPIJA, ki sta jo napisali Charlotte Gerson in Beata Bishop. V knjigi lahko izveš, kaj so ti ljudje odkrili, in prebereš zgodbe o ozdravitvah, ki sledijo ena drugi. To so zgodbe ljudi, ki so, kakor ti, iskali informacije o alternativnih terapijah za raka, in odkrili Gersonovo terapijo.

V eni sami knjigi so zbrane vse ključne informacije: kdaj je terapija nastala, kako deluje, zakaj telo začne tako hitro okrevati, zakaj je razstrupljanje jeter manjkajoči člen, zgodbe o ozdravitvah, pričevanja pacientov in še mnogo več. Za več informacij o knjigi – klikni TUKAJ!

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.