Košarica

V košarici ni izdelkov.

Dotakni se je … kot še nihče

Dotik je eden izmed jezikov ljubezni. Pogosto opažam, da imajo številne ženske svoj glavni jezik ljubezni dotik, toda le-tega iz takšnih ali drugačnih razlogov, v svojih partnerskih zvezah ne dobijo. Čeprav imajo materialno varnost, še vedno hrepenijo po objemu, dotiku in bližini.

Spet drugič mi ženske poročajo, da se njihovi moški takoj po seksu obrnejo proč od nje in zaspijo. Tako ženske po seksu ne dobijo nobenega dotika in ljubečega pogleda, temveč se zdi, kot da je za moškega njuna spolnost le njegovo »praznjenje«.

Dragi moški … nekaj moraš razumeti. Ženska koža ima 10.000 zaznavnih receptorjev za dotike, moška pa le 3.000, zato se ženska šele ob tvojemu nežnemu, čutnemu in ljubečemu dotiku počuti kot prava ženska. Počuti se varna, ljubljena in sprejeta.

Ko je s teboj si želi občutiti tvoje dotike, tvoje objeme, glajenje las in stik s telesom. Toda … ti bi rad le seks (beri »praznjenje«) in tako se izgubi čaroben trenutek čutnosti med dvema človekoma.

Si želiš biti drugačen od ostalih moških? Potem se je dotakni. A to naj ne bo običajen dotik, dotakni se je tako, kot se je ni še noben moški pred teboj. Naj v tvojem dotiku občuti ljubezen, naj v tvojem objemu občuti varnost in v tvojem poljubu strast. In potem ko bo vajinega ljubljenja konec se ne obrni in zaspi, temveč se s telesom privij k njej, ljubkuj jo, dotikaj se je, naj še vedno občuti, da si ob njej.

V življenju lahko marsikaj kupimo toda tisti pravi ljubeči dotiki, čutni poljubi in topli objemi niso na razprodajah, ne najdeš jih na tržnici ali v hipermarketu. To je preprosto del tebe, del tvoje osebnosti in edinstveno darilo, ki ga lahko kot moški daš svoji ženski.

In za konec … dragi moški, ki to bereš – kdaj si se zadnjič res ljubeče, čutno, nežno in strastno dotaknil svoje ženske? Dovoli si biti moški, dovoli si čutiti in ljubiti, ne 50 %, temveč 100 % z vsem srcem in dušo. Tisto, kar ostane večno – to so dotiki, poljubi, objemi, trenutki … vse, kar smo si lepega podelili s svojim partnerjem ali partnerko. Zato na varčuj z objemi in dotiki, temveč ji le-te podari s celim svojem srcem in dušo.

Ljubezen je … ko razpreš roke v objem in si dovoliš biti ljubeč, čuten in sočuten. 🙂

Deli naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.